Γ’ Εθνική: Πρώτο φιλικό με νίκη της Ελπίδας Σαπών επί του νεανικού Σπάρτακου

Το πρώτο της φιλικό αγώνα προετοιμασίας έδωσε η Ελπίδα Σαπών στο καταπληκτικό γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων επικρατώντας του τοπικού και νεανικού Σπαρτακου με 2-0, με την ομάδα του Χαριτόπουλου παρά την νίκη να θέλει αρκετή δουλειά, ενω αυτλη του Βουνλατσου με πολλά παιδιά από την ακαδημία έδωσε υποσχέσεις για το μέλλον.

Σύμφωνα με το Περισκόπιο που βρέθηκε στο γήπεδο και από όπου και οι φωτογραφίες στο 5΄ από μπαλιά του νεοαποκτηθέντα από τα Παγούρια Τζωρτζάκη ο Ζήνωνος με σουτ έκανε το 0-1. Στο 10΄η φιλοξενούμενη ομάδα κέρδισε πέναλτι αλλα ο Γαβριήλ δεν μπόρεσε να νικήσει το νεαρό πρώην κήπερ του Πανθρακικού Γεμενετζή που απέκρουσε εκπληκτικά. Στο 25΄ο Γαβριήλ πήρε το αίμα του πίσω καθώς με σουτ έκανε το 0-2.

Την συνάντηση που τα ημίχρονα ήταν 35λεπτά διαιτήτευσε με επιτυχία ο Γιώργος Μπάρκουλας ο νέος γενικός αρχηγός του Σπάρτακου και μέχρι πέρυσι του Πανθρακικού.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (Βουνάτσος): Γεμενετζής (36΄ Πριτσίδης Στ., 50΄ Πριτσίδης Φ.), Λαφτσής, Νούφας, Οικονόμου, Τζακόϊ, Κούρτ Τεφήκ Σαμή, Μαματζιάν Κάρεν, Δεληγκιοζης Νικ., Δεληγκιόζης Ραφαήλ, Σαραντόπουλος, Δάγκος Φιλ. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Βοδούρης, Κουφόπουλος Νικ., Κουφόπουλος Ανδρ., Γρηγορούδης, Τζαμπαζίδης, Δεληβασίλης, Τσιπλακίδης, Μπάρκουλας, Δάγκος Στ..

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Εμμανουήλ, Τζωρτζάκης, Φούντας, Παπαγεωργίου, Ζήκος, Γαβριήλ, Τριαντόπουλος, Μπόζης, Ζήνωνος, Γκούτζης. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Πασσάς, Χαριτόπουλος, Σαμαράς, Τοπαλίδης, Γεωργαντάς, Χαμζά Εμρέ, Γούλας.