ΕΠΣ Ξάνθης: Η Ασπίδα της Γ’ Εθνικής ξαναγυρνά! Επέστρεψε και ο Κοτίδης

Την τέταρτη συνεχόμενη μεταγραφή και παράλληλα επιστροφή ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε η Ασπίδα Ξάνθης.

Την εμπιστοσύνη της στους ποδοσφαιριστές που οδήγησαν στο πρόσφατο παρελθόν την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης, αλλά και στη συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική, δείχνουν οι άνθρωποι της Ασπίδας, θέλοντας να ξαναζήσουν και πάλι τέτοιες στιγμές.

Έπειτα από τον Κυριαζίδη και τους αδερφούς Ζώτου, σειρά πήρε ο Θεσσαλονικιός αμυντικό χαφ Μιχάλης Κoτίδης, ο οποιος επίσης βρισκόταν στο ρόστερ των «κυανόλευκων» στην τελευταία τους χρονιά σε επίπεδο Εθνικής κατηγορίας (2018-19).

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο φοιτητης στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης Ξάνθης του ΔΠΘ, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καβάλας για λογαριασμό της Κεραμωτής. Παλαιότερα αγωνιζόταν στον Ορφέα Ξάνθης, ενώ πριν μεταγραφεί για πρώτη φορά στην Ασπίδα υπήρξε ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Θαλασσιάς, ενω αγωνίστηκε στις ακαδημίες Ηρακλή και Καλαμαριάς.

Η ανακοίνωση της Ασπίδας Ξάνθης: «Μετά τις επιστροφές των Μπάμπη Κυριαζίδη, Χρήστου και Βασίλη Ζώτου, σήμερα τον δρόμο της επιστροφής παίρνει άλλο ένα πρώην μέλος της ομάδας μας.

Η Ασπίδα Ξάνθης ανακοινώνει την επιστροφή του Μιχάλη Κοτίδη στον σύλλογο μας.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδα μας!!»