ΕΠΣ Ξάνθης: Επιστροφή και των αδερφών Ζώτου στην Ασπίδα

Έπειτα από την ανακοίνωση της επιστροφής του Μπάμπη Κυριαζίδη, η Ασπίδα Ξάνθης γνωστοποίησε πως υπάρχουν ακόμη δύο σημαντικές επιστροφές.

Πρόκειται για την επιστροφή των αδελφών Βασίλη και Χρήστου Ζώτου, οι οποίοι έρχονται να ενισχύσουν τις προσπάθειες της ομάδας του Νίκο Χατζηπαρασκευα να φανεί δυνατή στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο 19χρονος Χρήστος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε αποκτηθεί από τον Άρη Αβάτου, προέρχομενος από μία καλή χρονιά με τη φανέλα της Ασπίδας στη Γ’ Εθνική (2018-19). Στο Άβατο ωστόσο έμεινε ένα τρίμηνο, παίρνοντας λεπτά συμμετοχής κυρίως ως αλλαγή. Ξεκίνησε από τον Αστέρα Μαγικού και κατόπιν συνέχισε σε Βιστωνίδα, Φίλιππο Δροσερού· πριν την πρώτη του θητεία στην Ασπίδα.

Ο Βασίλης Ζώτος είχε ξαναγωνιστεί στην Ασπίδα το 2017-18, τη χρονιά που κατάκτησε το τίτλο στην ΕΠΣ Ξάνθης. Έχει αγωνίστει κατά το παρελθόν στις ακαδημίες της Ξάνθης και τον Αστέρα Μαγικού.

Η ανακοίνωση της Ασπίδας Ξάνθης:

«Η Ασπίδα Ξάνθης ανακοινώνει την επιστροφή των αδερφών Βασίλη και Χρήστου Ζώτου στις τάξεις του συλλόγου μας. Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την φανέλα της ομάδα μας!!»