ΕΠΣ Έβρου: Τον πρωταθλητή με τον Ατρόμητο Ασπρονερίου Παναγιώτη Καρρά πήρε ο Άρδας Καστανεών

Σημαντική μεταγραφή που ενισχύει τη γραμμή των «μετόσπιθεν» για τον Άρδα Καστανέων που προχώρησε στην απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Παναγιώτη Καρρά από τον Ατρόμητο Ασπρονερίου.

Ο 30χρονος στόπερ από τα Τρίκαλα είχε μάλιστα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές του Βορείου ομίλου της Β’ ΕΠΣ Έβρου και για τη νέα σεζόν τον Ιούλιο, αλλά λόγω προσωπικών λόγων αποχώρησε και εν τέλει θα αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας των Καστανιών στην Α’ ΕΠΣ Έβρου.

Παλαιότερα έχει αγωνιστεί στη Δόξα Στέρνας, αλλά και σε συλλόγους από άλλες ΕΠΣ ανά την Ελλάδα.

Παράλληλα, ο Άρδας ανακοίνωσε και τη ένταξη στην μεγάλη ομάδα του 15χρονου μεσοεπιθετικού Ευγένιου Γκοστίδη, που αποτελεί γέννημα-θρέμμα των Καστανέων.

Η ανακοίνωση του Άρδα Καστανέων:

«Ανακοινώνουμε την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Καρρά, ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στον Ατρόμητο Ασπρονερίου. Αγωνίζεται στη θέση του στόπερ, είναι στρατιωτικός με καταγωγή απο τα Τρίκαλα, γεννημένος το 1990 ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και με την φανέλα της Δόξας Στέρνας, καθώς και με ομάδες άλλων νομών.

Επίσης ανακοινώνουμε την ένταξη στο ρόστερ της ομάδας μας του 15χρονου Ευγένιου Γκοστίδη. Ο Ευγένιος, παιδί απ’το χωριό μας, τώρα εντάσσεται για πρώτη φορά σε επίπεδο ομάδας και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Ευχόμαστε και στους δυο καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς κυρίως και με κάθε επιτυχία σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.»