B’ Εθνική: Ανέβασε ψηλά τον πήχη για τον Λεύκιππο ο Πέτρος Τσίλογλου ενόψει της νέας σεζόν

Ανέβασε ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας περιόδου ο Ταμίας του Λεύκιππου Ξάνθης Πέτρος Τσίλογλου, καθώς έβαλε στόχο την τέταρτη θέση παρά το υψηλό επίπεδο των αντιπάλων, όπως τόνισε.

«Είναι γεγονός ότι περνάμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση που μας δημιουργεί μια αβεβαιότητα για τον γενικότερο σχεδιασμό. Όμως οι στόχοι μας και αυτή την χρονιά παραμένουν υψηλοί και θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη τετράδα του ομίλου μας. Παρόλο που η δυναμική των ομάδων φαίνεται να είναι υψηλότερη σε σχέση με άλλες χρονιές εμείς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον παραπάνω στόχο που έχουμε θέσει.», ανέφερε χαρακτηριστικά στην σελίδα του συλλόγου ο Πέτρος Τσίλογλου.

Επιπροσθέτως μίλησε για τις ακαδημίες της ομάδας καθώς και την έναρξη του νέου τμήματος Γυναικών: «Το επίπεδο λειτουργίας των Ακαδημιών μας είναι υψηλό. Ο αριθμός των παιδιών που συμμετέχουν στα Τμήματα είναι υψηλός και συνεχώς αυξάνεται, γεγονός που μας κάνει αισιόδοξους ότι και φέτος θα είναι ακόμη υψηλότερος.
Αρχή κάνει φέτος και το γυναικείο αγωνιστικό μας τμήμα. Πιστεύω ότι θα είναι ένα θετικό ξεκίνημα που χάρη στην προσπάθεια των πολύ ικανών μας προπονητών θα μπουν οι βάσεις για την δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας που σε λίγα χρόνια θα παίζει σημαντικό ρόλο στην περιοχή μας.»