Ποινές σε Καραγεωργίου, Τσαλίκη και πέντε παίκτες της Ξάνθης για τα μπαράζ με Απόλλωνα Σμύρνης

Πέντε ποδοσφαιριστές της Ξάνθης και δύο παράγοντες της ομάδας δέχτηκαν πειθαρχικές ποινές από την ΕΠΟ με βάση το φύλλο αγώνα του τελευταίου μπαράζ της ομάδας με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη.

Ο σύλλογος καλείται να πληρώσει συνολικά 400 ευρώ εκ των οποίων τα 160 αφορούν τον προποητή Νίκο Καραγεωργίου και τον τιμ μάνατζερ Κώστα Τσαλίκη, που δέχθηκαν στον πάγκο κίτρινες κάρτες από τον διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο (για τον πρώτο ήταν η δεύτερη στην σεζόν και για τον δεύτερο η τρίτη).

Με μία αγωνιστική τιμωρείται ο Απόστολος Αδαμίδης που αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Τάσο Λαγό του Απόλλωνα Σμύρνης. Από εκεί και πέρα, χρηματικα πρόστιμα επιβλήθηκαν λόγω των καρτών που δέχθηκαν Ισαακίδης, Λεωντσάκος, Τενεκές και Θυμιάνης από την Ξάνθη και οι Αναγνωστοπουλος, Τσαμπούρης και Πατράλης του Απόλλωνα.

Στον πρώτο αγώνα μπαράζ συνολικά τιμωρήθηκαν πειθαρχικά τέσσερις παίκτες της Ξάνθης, ανάμεσά τους και ο Σιμάρ Χασάνογλου που λόγω της κόκκινης κάρτα που δέχθηκε έχασε την ρεβάνς, καθώς και τρεις του Απόλλωνα Σμύρνης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΡΑΖ ΞΑΝΘΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ