ΕΠΣ Ξάνθης: «Μπαμ» με Παρμακλή και δύο από Καβάλα για τη Δόξα Σταυρούπολης

Τις πρώτες μεταγραφικές της προσθήκες για τη νέα χρονιά ολοκλήρωσε η Δόξα Σταυρούπολης.

Σημαντικές μεταγραφές για την ομάδα της Σταυρούπολης, που προφανώς έχει υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Ξάνθης.

Δύο εκ των τριών μεταγραφών πρόερχονται από την Καβάλα και συγκεκριμένα από τον Ατρόμητο Λεκάνης, ομάδα Β’ τοπικού. Πρόκειται για τους Τάσο Θωμαΐδη και Άκη Τολμίδη, με τον πρώτο να επιστρέφει ξανά στην Δόξα έπειτα από ένα χρόνο απουσίας. Ο δεύτερος έχει αγωνιστεί στην παλιά Ένωση Ελπίδας.

Η πιο ηχήρη ωστόσο κίνηση είναι αυτή της απόκτησης του πρώην αμυντικού και αρχηγού της Ασπίδας Ξάνθης Δημητρη Παρμακλή, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Άρη Πετεινού. Προέρχεται από τον ΑΟ Βιστωνίδας.

Η ανακοίνωση της Δόξας Σταυρούπολης:

«Ο Α.Μ.Σ. Δόξα Σταυρούπολης ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Τάσου Θωμαΐδη και Άκη Τολμίδη από τον Ατρόμητο Λεκάνης, καθώς και του Δημήτρη Παρμακλή από τον Άρη Πετεινού. Ο Τάσος Θωμαΐδης επέστρεψε στη Δόξα μετά από ένα έτος απουσίας, έχοντας αγωνιστεί στην ομάδα μας τις σεζόν 2017-2018 και 2018-2019 με συνολικά 41 συμμετοχές/ 4 γκολ/ 2 ασίστς. Τους καλωσορίζουμε όλους στην οικογένειά μας!»