ΕΠΣ Θράκης: Μεταγραφή στον «άσο» από Λάρισα για το Αρσάκειο με παρελθόν σε… «Άγιαξ» και Αγγλία

Στην πρώτη μεταγραφική του κίνηση προχώρησε ο ΑΟ Αρσακείου, ξεκινώντας με ενίσχυση στο τέρμα.

Παρά το γεγονός πως η ομάδα του Μένιου Ζιώγα ποντάρει ασφαλώς στη συνοχή του συνόλου, κάτι το οποίο φανερώνουν οι πολλές ανανεώσεις, δεν άφησε στην άκρη και τον τομέα της ενίσχυσης όπου κρίνεται απαραίτητο.

Η πρώτη αυτή μεταγραφή αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, με τον Γιάνι Μπονόμι. Ο 22χρονος (γεν.1998) κατάγεται από τη Λάρισα και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τους Αμπελόκηπους (ή Άγιαξ Λάρισας όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση).

Εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Πυργετό και Ιπποκράτη Λάρισας. Επίσης έχει και εμπειρία από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Αγγλία, όπου αγωνίστηκε σε τοπική ερασιτεχνική ομάδα του Λονδίνου (Rivera London), από όπου επαναπατρίζεται για λογαριασμό του Αρσακείου.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Αρσακείου:

«Ο Α.Ο Αρσακείου ανακοινώνει την μεταγραφή με τον ποδοσφαιριστή ΜΠΟΝΟΜΙ ΓΙΑΝΙ. Ο Γιανι γεννήθηκε το 1998 και τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε από πολύ μικρός στην ακαδημία της Αμπελοκοιπη-Ajiax Λάρισας. Μετά πήγε Αμπελοκοιπη Λαρισας, ΑΟ ΠΥΡΓΕΤΟΥ και ΑΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Λάρισας. Στην συνέχεια πήγε στην RIVERA LONDON στην Αγγλία.
Το Δ.Σ του εύχεται καλά επιτυχία.»