ΕΠΣ Έβρου: Κράτησε παίκτες «εργαλεία»… Η Θράκη Φερών ανανέωσε με τους Πολίδη και Γκαϊδαρτζάκη

Δύο ποδοσφαιριστές που χαρακτηρίζονται «εργαλεία» φρόντισε να κρατήσει η Θράκη Φερών και την επόμενη σεζόν και θα φορούν την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο προγραμματισμός στη Θράκη Φερών βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του στη διοίκηση, συνεργάζονται στενά με τον τεχνικό Δημήτρη Γεωργουσούδη, πάνω στο θέμα της συγκρότησης του νέου ρόστερ. Ο τελευταίος έχει ζητήσει την παραμονή των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών με τους οποίους δούλεψε πέρυσι και οι διοικούντες θέλουν να ικανοποιήσουν αυτή του την επιθυμία.

Συμφώνησε με άλλους δύο ποδοσφαιριστές, που παραμένουν στην ομάδα. Πρόκειται για τον 28χρονο αμυντικό χαφ και εξτρέμ Φάνη Πολίδη και τον 32χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Γκαϊδαρτζάκη.

Ο Πολίδης (γεννημένος στις 12/12/91) συνεχίζει στην ομάδα για 7η σερί χρονιά. Τη φετινή σεζόν, σκόραρε 5 γκολ και σημείωσε 8 ασίστ συμμετέχοντας σε όλους τους αγώνες της ομάδας. Στον εκτός έδρας αγώνα κυπέλλου με την Καβάλα ήταν ο αρχηγός της ομάδας (κεντρική φωτο). Πλην της Θράκης Φερών αγωνίστηκε στο Αρδάνιο (2009-10) και στον ΑΣ Πέπλου (2010-13).

Ο Γκαϊδαρτζάκης (γεννημένος στις 10/08/88) φορά τη φανέλα της Θράκης από τα 12 του, έχοντας αποχωρήσει για μια φορά την περίοδο 2018-19 όταν πήγε στον ΑΣ Πέπλου. Επέστρεψε την φετινή περίοδο 2019-20 (κάτω φωτο) και αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια.