Απίθανο να ξεκαθαρίσει εντός της εβδομάδας από την ΕΕΑ η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθη

Κόντρα στις προσδοκίες που έχουν καλλιεργηθεί ότι από μέρα σε μέρα θα εγκριθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθη, κάτι τέτοιο είναι μάλλον απίθανο να συμβεί αυτήν την εβδομάδα σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη κατατέθηκε στην ΕΕΑ πλήρης φάκελος από τον Μπιλ Πάπας (Βασίλη Παπαδημητρίου) για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από την Insports των Χρήστου Πανόπουλου και Πολυχρόνη Συγγελίδη. Μάλιστα, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Μπιλ Πάπας και κατέθεσε τον σχετικό φάκελο Θεοφάνης Ουζουνίδης σε τρεις διαφορετικές ραδιοφωνικές συνεντεύξεις του υποστήριξε ότι ανέμενε ακόμα και την περασμένη Πέμπτη ή Παρασκευή να ερχόταν η πολυπόθητη έγκριση της ΕΕΑ.

Η έγκριση όχι απλά δεν δόθηκε τελικά την περασμένη εβδομάδα αλλά ούτε καν συζητήθηκε το θέμα. Βάσει των διαρροών που υπάρχουν από ανθρώπους της ΠΑΕ Ξάνθη, τόσο από το προηγούμενο καθεστώς όσο και από το επόμενο, αναμένεται σε κάθε περίπτωση η υπόθεση να λήξει εντός της εβδομαδας – θέτοντας μάλιστα την ερχόμενη Πέμπτη ως ημέρα – ορόσημο. Πηγές του ThrakiSportS ωστόσο επισημαίνουν ότι δεν θα πρέπει να αναμένεται ούτε την προσεχή εβδομάδα κάποια απόφαση σχετικά με αυτό το θέμα για μια σειρά από λόγους.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει προσδιορίσει την επόμενη συνεδρίασή της για το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου και έχει μια πλούσια ατζέντα σε αυτήν, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες στην ημερήσια διάταξη αυτής της συνεδρίασης δεν υπάρχει το θέμα της Ξάνθης. Αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα η όποια συζήτηση θα πάει το νωρίτερο για την άλλη εβδομάδα και αφού πρώτα, λόγω της σημασιας της, δεδομένου και του πρόσφατου παρελθόντος με την υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας, οριστεί πιθανότατα κάποιος εισηγητής για να μελετήσει επισταμένα τον σχετικό φάκελο και να προτείνει στα υπόλοιπα μέλη της ΕΕΑ αν πρεπει να γίνει δεκτή η πρόταση του Μπιλ Πάπας να εξαγοράσει τις μετοχές της ΠΑΕ Ξάνθη.