Α’ Εθνική: Οι 10 αντίπαλοι της Βασίλισσας της Θράκης στον Βόρειο Όμιλο

Τις αποφάσεις σχετικά με το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής Γυναικών για τη σεζόν 2020-21 γνωστοποίησε η ΕΠΟ.

Σύμφωνα με το νέο αυτό σύστημα, οι ομάδες από 12 αυξάνονται κατά 10 και γίνονται 22. Δεν θα αγωνιστούν ωστόσο σε ένα, ενιαίο, πρωτάθλημα όπως συνέβαινε τα παλιότερα χρόνια στο πρωτάθλημα των 12 ομάδων. Αντίθετα, διαχωρίζονται σε δύο ομίλους των 11 ομάδων με βάση τα γεωγραφικά κριτήρια.

Η Βασίλισσα της Θράκης, στην παρθενική της συμμετοχή στην Α’ Εθνική κατηγορία, θα αγωνίστει στον Βόρειο Όμιλο στον οποίο θα βρίσκεται ο πολύνικης σε πρωτάθλημα και κύπελλο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, αλλά και άλλες σημαντικές δυνάμεις όπως ο Άρης Θεσσαλονίκης και οι Ελπίδες Καρδίτσας.

Πιο συγκεκριμένα, ο 1ος Όμιλος της Α’ Εθνικής Γυναικών απαρτίζεται από τις ομάδες:

Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου, Λάρισα, Ελπίδες Καρδίτσας, Άρης Θεσσαλονίκης, Βασίλισσα της Θράκης, Δόξα 2016, Καστοριά, ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, Γιάννενα (Γ) και Τρίκαλα 2011.

Στον 2ο (Νότιο) Όμιλο μετέχουν οι εξής ομάδες:

Άβαντες Χαλκίδας, Αγία Παρασκευή ΑΟ, Ατρόμητος Αθηνών, Οδυσσέας Γλυφάδας, Εργοτέλης (Γ), ΑΕΚ Μεσολογγίου, Νέος Αστέρας Ρεθύμνου, Ολυμπιάδα Υμηττού, ΟΦΗ, Καρυάτιδες Σπάρτης και Φείδων ΑΟΣΑ.