Γ’ Εθνική: Τέλος από το Σιδηροχώρι ο Τίτο Στοΐνοβιτς! Μετά τον Νάση, τον Λάζο μετακόμισε και αυτός Λάρισα (+photo)

Στο Θεσσαλικό κάμπο και στη Λάρισα μετακομίζει σιγά σιγά η οικογένεια Στοΐνοβιτς, αφού μετά τον Νάση θα βρισκεται στην ομάδα του Λάζαρου και ο Χρήστος.

Ο 18χρονος (γεννημένος στις 23.11.2001) «Τίτο», όπως όλοι τον φωνάζουν δέχθηκε μια πολύ καλή πρόταση από την ομάδα του Λάζαρου τον Ηρακλή και θα αγωνιζεται στην Γ’ Εθνική αλλά όχι στην ομάδα της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου.

Το θέμα του κορωνοιού πήγε αρκετά πίσω την προετοιμασία της ομάδας του Σπύρου Κουτσογιάννη και έτσι ο «Τίτο» δέχτηκε την πρόταση της ομάδας του Ηρακλή Λάρισας και θα αγωνιζεται σε ένα δυσκολότερο όμιλο συγκατοικώντας με τα αδέρφια του.

Ο δεύτερος γιος του Ζόραν Στοϊνοβιτς, μιας οικογένειας που έχει μεγάλη ποδοσφαιρική παράδοση, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανθρακικού, συνέχισε στις ακαδημίας του ΠΑΟΚ ως αρχηγός της ομαδας Κ17 και συνέχισε στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου. Φέτος αγωνίστηκε στην Δόξα Γρατινής που προπονούσε ο πατερας του Ζόραν και είχε συμπαίκτη τον αδερφό του Λάζαρο, όπου θα τον ξαναβρει και στην Ηρακλή.

Μαλιστα αγωνίστηκε κόντρα στην Λάρισα Κ19 την Κυριακή και έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής.

Για τον «Τίτο» υπήρξε ενδιαφέρον από τον Άρη Αβατου και Αλεξανδρουπολη, νωρις το καλοκάιρι αλλα και τώρα, ωστοσο αυτός ωστόσο επέλεξε να αλλάξει παραστάσεις και μετά την Θεσσαλονίκη να δοκιμάσει στην Λάρισα.

Πλέον μένει να δούμε εαν θα ακολουθήσει και ο Ζόραν τους γιους του εκεί αναλαμβάνοντας κάποιο πάγκο ομάδας της Λάρισας. Άλλωστε στην Θεσσαλία μεγαλούργησε με τα Τρίκαλα ως ποδοσφαιριστής…