Δεύτερες σκέψεις Πόποβιτς να έρθει στην Ξάνθη μετά τον υποβιβασμό σύμφωνα με το SBS Αυστραλίας (+audio)

Δεύτερες σκέψεις φέρεται να κάνει ο Τόνι Πόποβιτς στο να σπάσει το συμβόλαιό του με τους Περθ Γκλόρι και να έρθει στην Ξάνθη, σύμφωνα με ανταπόκριση στο ομογενειακό δελτίο ειδήσεων του ραδιοφωνικού σταθμού SBS της Αυστραλίας.

Ο Κώστας Δημητριάδης, ανταποκριτής του ελληνικού προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού στην Πέρθη της Δυτικής Αυστραλίας (όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά το Περθ) στην απογευματινή ανταπόκριση που έδωσε την Κυριακή ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Τελευταία κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι σύντομα η Περθ Γκλόρι θα αρχίσει να αναζητεί προπονητή. Ο νυν προπονητής Τόνι Πόποβιτς δεν έχει υπογράψει ακόμα νέρο συμβόλαιο και υπάρχει ενδιαφέρον από την ομάδα της Ξάνθης που διαπραγματεύεται να αγοράσει ο Ελληνοαυστραλό Μπιλ Πάπας. Η χθεσινή όμως ήττα της Ξάνθης από τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο υποβιβασμός της στην δεύτερη κατηγορία ίσως να επηρεάσουν την απόφαση του Πόποβιτς προς όφελος της Περθ Γκλόρι».

Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, ο πρόεδρος της Περθ Γκόρι έχει δηλώσει άγνοια για την πρόθεση του προπονητή της ομάδας να φύγει για την Ξάνθη και υπενθύμισε ότι έχει συμβόλαιο μαζί του για άλλον ένα χρόνο και προφανώς θα πρέπει να πληρωθεί η σχετική αποζημίωση που προβλέπεται αν επιθυμεί να το σπάσει.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ SBS ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΘΗ – Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 5:25 ΤΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟΥ PODCAST