Πρώτο φιλικό με νίκη για το Σιδηροχώρι κόντρα στην Γρατινή

Την πρώτη της φιλική αναμέτρηση πραγματοποίησε στο γήπεδο της η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου με αντίπαλο την Γρατινή, επί της οποίας και επικράτησε με 1-0.

Ένα αρκετά δυνατό τέστ πραγματοποίηθηκε στο γήπεδο του Σιδηροχωρίου ανάμεσα σε δύο ομάδες που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ανταγωνίζονταν για μεγάλο διάστημα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης για την θέση της ανόδου στις εθνικές κατηγορίες.

Όσον αφορά την εξέλιξη του παιχνιδιού, η ομάδα του Σπύρου Κουτσουγιάννη ήταν καλύτερη από εκείνη του Ζόραν Στοΐνοβιτς, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες και εν τέλει προς το τέλος σκόραρε και το μοναδικό τέρμα του προπονητικού αυτού χαρακτήρα φιλικό με τον Κρασώνη.

Τα πρώτα δείγματα γραφής των απερχόμενων πρωταθλήτων της ΕΠΣ Θράκης είναι άκρως ενθαρρυντικά, αν σκεφτεί κανείς πως αναγκάστηκαν στην δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου να διακόψουν την προετοιμάσια τους λόγω των θετικών κρουσμάτων που ανιχνεύτηκαν, και άρα δεν έχουν και πολύ μεγάλο διάστημα που επέστρεψαν ξανά στις προπονήσεις. Και η καλή αυτή εικόνα δημιουργεί αισιοδοξία στους ανθρώπους του Σιδηροχωρίου, γνωρίζοντας ωστόσο πως είναι πολύ νωρίς ακόμη στη χρονιά για να βγουν οριστικά συμπεράσματα

Από την άλλη, η φιλόδοξη και φέτος Δόξα Γρατινής όσο προχωράει την προετοιμασία της θα βγαίνουν ασφαλώς και περισσότερα συμπεράσματα. Οι άνθρωποι ωστόσο γνωρίζουν πως θα χρειάστει αρκετή δουλειά ώστε να φανούν και πάλι ανταγωνιστικοί στο άκρως ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης.