Παρόντες Πανόπουλος και Πιαλόγλου στο πικρό ποτήρι του υποβιβασμού της Ριζούπολης

Στην εξέδρα του γηπέδου της Ριζούπολης βρέθηκαν ο (απερχόμενος) ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθη Χρήστος Πανόπουλος και ο (επίσης απερχόμενος σύμφβνα με όλες τις ενδείξεις) πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλο της ομάδας Άρης Πιαλόγλου.

Και για τους δύο ήταν εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, αλλά επειδή οφείλει να τονίζεται και να διευκρινιστεί, ΔΕΝ ήταν απόντες αλλά βρέθηκαν στο γήπεδο, παρακολούθησαν την προσπάθεια των παικτών του ΑΟΞ και ήπιαν και αυτοί μέχρι τελευταιας γουλιάς το πικρό ποτήρι του υποβιβασμου.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το ματς βρέθηκαν και στα αποδυτήρια και μίλησαν στους παίκτες, οι οποίοι ήταν απογοητευμένοι παρα την προσπάθεια που κατεβαλαν. Δεν κρύφτηκαν αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έγιναν και αντιληπτοί από φωτογράφους και τους δημοσιογράφους που ηταν ακριβώς απέναντι και με μεγάλη δυσκολία μπορέσαμε να σας τους εντοπίσουμε και να σας τους παρουσιάσουμε.

Ο Χρήστος Πανόπουλος παρέλαβε την ομάδα τον Οκτώβριο του 1991 στην Α’ Εθνική και δυστυχως κόντρα στα δικά του λεγόμενα θα την παραδώσει τελικά στην Β’ Εθνική. Αποχώρησε λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης από την κεντρική θύρα του Γεώργιος Καμάρας με ένα Audi.

Ο Αρης Πιαλόγλου είχε ζήσει και την άνοδο του 1989. H πίκρα του για τον υποβιβασμό ήταν μεγάλη για όσους τον είδαν από κοντά. παρόλα αυτα, πάντα ευγενικός, συνομιλούσε στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα με τους «αντιπάλους», συμπεριλαμβανομένου του πρώην προέδρου της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας όλα δείχνουν ότι δεν θα παραμείνει στον σύλλογο με τη νέα ιδιοκτησιακή κατάσταση, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι έδωσε και αυτή το παρών στον αγώνα καθώς στο γήπεδο ήταν ο Ανέστης Τσετινές.

Ο Αρης Πιαλόγλου έχει δηλώσει και ο ίδιος ότι έχει κουραστεί. Θα επιστρέψει την Κυριακή από την Αθηνα στην Ξανθη αεροπορικώς.

Τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής (παίκτες και τεχνικό τιμ) λίγο μετά τα μεσάνυχτα αναχώρησαν οδικώς και θα φτάσουν στην Ξάνθη τα ξημερώματα.