Η συμπαράσταση Μπεντινέλι στους νεαρούς παίκτες του ΑΟΞ που ξέσπασαν σε κλάματα (+photos)

Αξιέπαινη αθλητική συμπερίφορα επέδειξαν οι παίκτες του Απόλλωνα, Τόμας Μπεντινέλι και Σάββας Τσαμπούρης στο τέλος του αγώνα, επιβεβαιώνοντας το ρητό πως «η αξία του νικημένου δίνει δόξα στο νικητή».

Ύστερα από 31 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας, η Ξάνθη αποχαιρέτησε την κορυφαία επαγγελματική κατηγορία με τα πιτσιρίκια της ομάδας να προσπαθούν αλλά να προδίδονται από την απείρια τους και να γνωρίζουν δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια από τον πιο έμπειρο Απόλλωνα Σμύρνης.

Το γεγονός πως κλήθηκαν να σηκώσουν ένα βάρος που δεν τους αναλογούσε, σε συνδυασμό με την ευαίσθητη (ποδοσφαιρικά) ηλικία που βρίσκονται, έκαναν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ να ξεσπάσουν σε λυγμούς.

Με το σφύριγμα της λήξης όμως, όπως ανέδειξε το ThrakiSportS, ο προπονητής της Θρακιώτικης ομάδας, Νίκος Καραγεωργίου μάζεψε όλους τους παίκτες του σε ένα μέρος του γηπέδου θέλοντας να τους αποφορτίσει ψυχολογικά.

Λίγο μετά, σε μία κίνηση προς τιμήν τους, οι Μπεντινέλι και Τσαμπούρης άφησαν για λίγο τα πανηγύρια με τους συμπαίκτες τους και κατευθύνθηκαν προς τους αντιπάλους τους, παρηγορώντας τους και συγχαίροντας τους, δίνοντας μία πολύ όμορφη εικόνα που θα θέλαμε να βλέπουμε σε όλα τα γήπεδα.

Μερικές ενδεικτικές εικόνες που αλιεύσαμε από την ιστοσελίδα gazzetta: