ΕΠΣ Ξάνθης: Πιθανή νέα αναβολή στην σέντρα της νέας σεζόν λόγω του τελικού ΑΕΚ-ΟΣΦΠ

Η αναβολή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό είναι πολύ πιθανό να έχει ως συνέπεια την αναβολή και της έναρξης της νέας σεζόν στην ΕΠΣ Ξάνθης, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.

Ως γνωστόν το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης ξεκινά βάσει προγράμματος την προσεχή Κυριακή ενώ για το Κύπελλο οι πρώτοι αγώνες έχουν προγραμματιστεί για αυτήν την Τετάρτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το Κύπελλο ο αρχικός σκοπός ήταν να υπάρχουν αγώνες ήδη από τα τέλη Αυγούστου, ωστόσο υπήρξε μια πρώτη αναβολή σε αυτές τις ημερομηνίες όταν στις αρχές του μήνα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ πήρε την απόφαση για παράταση της λήξης της αγωνιστικής περιόδου από τις 3 Αυγούστου που ηταν ως τότε για τις 31 Αυγούστου, ώστε να διεξαχθούν τα μπαράζ Απόλλωνα – Ξάνθης και ο τελικός ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Παράταση της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν εφόσον αφορά συνολικά την ΕΠΟ, έχει ως άμεση συνέπεια την καθυστέρηση στην έναρξη της επόμενης.

Ηδη ακούγονται πολλά σενάρια ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα μεταφερθεί για τις 12 Σεπτεμβρίου. Αν αυτό επιβεβαιωθεί ίσως χρειαστεί νέα παράταση της σεζόν. Ολα θα ξεκαθαρίσουν στην Εκτελεστική Επιτροπή της Δευτέρας. Κανείς ωστόσο καλό είναι να μην προδικάζει τίποτα, αφού όλα είναι ανοιχτά και θα ξεκαθαρίσουν μετά από αυτήν την συνεδρίαση…