Αναβολή λόγω κορονοϊού στον γάμο της Ελένης Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου και στη βάφτιση της κόρης τους

Την αναβολή του θρησκευτικού γάμου και της βάφτισης της κόρης τους αποφάσισαν η Αλεξανδρουπολίτισσας τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου και ο πρωταθλητής ΑμεΑ Ετεοκλής Παύλου.

Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να παντρευτεί τον Σεπτέμβρη και να βαφτίσουν και την κορούλα τους Μελίτα – Δήμητρα, ωστόσο τόσο τα μέτρα για τον κορωνοϊό, όσο και η έλλειψη διάθεσης λόγω των όσων συμβαίνουν τους οδήγησαν στην απόφαση να αναβάλλουν τα μυστήρια για την επόμενη χρονιά.

Το ζευγάρι γνωστοποίησε την απόφαση του λίγο πριν το τέλος της εκπομπής «Καλοκαίρι#not» το μεσημέρι της Παρασκευής.

«Γρηγόρη θα ήθελα να πω κάτι πριν κλείσουμε γιατί παίρνω πάρα πολλά μηνύματα και επειδή πριν μας είπε και η κυρία με το καλό και ο γάμος. Θα τον αναβάλλουμε τελικά τον γάμο. Θα τον κάνουμε αργότερα», ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Δεν είναι μόνο τα μέτρα για τον κορονοϊό, με όλα αυτά που γίνονται δεν υπάρχει και η ψυχολογία», συμπλήρωσε ο πρωταθλητής του κανόε καγιάκ Ετεοκλής Παύλου.

«Το έχουμε φανταστεί και συγκεκριμένα, να χορέψουμε, να παίξουμε, να διασκεδάσουμε, η μητέρα μου ανήκει και στις ευπαθείς ομάδες. Άρα πρώτα ο Θεός του χρόνου και μαζί και η βάφτιση της μικρούλας, όταν θα είναι όλα καλά και θα έχουν στρώσει», συνέχισε η Εβρίτισσα τραγουδίστρια.