Χειροκροτήστε τον Νίκο Καραγεωργίου και αυτά τα παιδιά! Μετά κράξτε όποιον και όσους θέλετε…

Ο ΑΟΞ όπως όλα δείχνουν, πίνει με τον βαρανιστικό τρόπο που όλοι ζήσαμε το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού.

Όμως πριν αρχίσουν οι αναλύσεις για τις ευθύνες αυτής της κατάστασης, κάτι που έχει αναδειχθεί και αναλυθεί από αυτήν την ιστοσελίδα εκτενώς και θα γίνει ακόμα πιο έντονα τις επόμενες μέρες, χειροκροτήστε αυτά τα παιδιά και τον Νίκο Καραγεωργίου.

Ο κόουτς έμεινε μέχρι τέλους να πίνει σταγόνα σταγόνα αυτό το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού. Προσπάθησε με παιδιά της Κ19 και της Κ17 να παίξει σε δυο 90λεπτα μια κατηγορία απέναντι σε μια σαφώς πιο έμπειρη και δεμένη ομάδα.

Η απειρία ήταν εμφανής. Δεν είναι τυχαίο ότι και στα δυο παιχνίδια ο Απόλλων προηγήθηκε με αρχείαστα πέναλτι. Δεν είναι τυχαίο οτι και στα δυο ματς οι παίκτες της Ξάνθης δέχτηκαν κόκκινες κάρτες και ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο.

Η αποστολή τους ήταν εξαρχής δύσκολη. Σήκωσαν ένα βάρος που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΕ. Αλλά το σήκωσαν. Χωρίς ενδοιασμούς. Ξέροντας το πολύ δύσκολο του θαύματος. Με την «παιδική» τους άγνοια κινδύνου. Σε αυτήν βασίστηκε η ομάδα της Ξάνθης.

Χρειάζεται ένα χειροκρότημα για όλα αυτά τα παιδιά. Που έμειναν να αγωνίζονται στη Ριζούπολη για να σώσουν την τιμή όχι απλά μιας ομάδας αλλά μιας ολόκληρης περιοχής. Πριν αρχίσει το κράξιμο επί δικαίων και αδίκων, αξίζει πρώτα αυτό το χειροκρότημα.

Βίτορ Σάο Μπέντο
Κώστας Ισαακίδης
Ηλίας Τσιτσεκίδης
Νεκτάριος Κοτόπουλος
Ιωάννης Λεωντσάκος
Δημοσθένης Τενεκές
Ιωάννης Φάκης
Βασίλης Φασίδης
Κώστας Θυμιάνης
Δημήτρης Τσιπούρας
Απόστολος Αδαμίδης
Παναγιώτης Σταθάκης
Τάσος Παπαδόπουλος
Βαλσάμης Αραμπατζής
Σταμάτης Καρανικόλας
Γιώργος Τσιλιγγίρης
Γιάννης Ιγνατιάδης
Κωνσταντίνος Ζιπίδης
Αλή Ερτουρούλ
Γιώργος Μανίσογλου
Σιμάρ Χασάνογλου