Με VAR παρά την απουσία τηλεοπτικής μετάδοσης το δεύτερο μπαράζ Απόλλων Σμύρνης – Ξάνθη

Το δεύτερο μπαράζ μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και της και Ξάνθης όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, δεν θα μεταδοθεί (κατά πάσα πιθανότητα) τηλεοπτικά από κανένα κανάλι. Ωστόσο διευκρινίστηκε ότι θα έχει κανονικά σε λειτουργία το VAR.

Μέχρι και αργά το βράδυ της Παρασκευής αυτό που είχε γίνει γνωστό είναι ότι παρά τις επαφές που υπήρχαν σε εξέλιξη, οι πιθανότητες για να υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη της κρισιμότερης αναμέτρησης της Ξάνθης τα τελευταία χρόνια ήταν ελάχιστες.

Παρόλα αυτά, με ευθύνη της ΕΠΟ (και του γηπεδούχου Απόλλωνα) θα βρεθεί συνεργείο από εταιρεία παραγωγής στο γήπεδο της Ριζούπολης και θα τοποθετήσει κάμερες, ώστε να γίνει κανονικά η χρήση του VAR (με την ΚΕΔ να έχει ανακοινώσει τους διαιτητές).

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και δεν υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση, το ματς στη Ριζόυπολη θα γίνει το πρώτο εν Ελλάδι επίσημο παιχνίδι που δεν θα μεταδοθεί από την τηλεόραση, ωστόσο μέσω της εσωυερικής προφανώς τηλεοπτικής παραγωγής που θα υπάρχει, θα διεξαχθεί κανονικά με τη χρήση VAR.