ΕΠΣ Θράκης: Ανανέωσαν οι Θράκες με Κασσιτερίδη, Περιβολοπούλου και Δημόπουλο

Η Ακαδημία Θράκες ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τους προπονητές Γιώργο Κασσιτερίδη, Βίκυ Περιβοπούλου και Πέτρο Δημόπουλο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Στην ανακοίνωση επισημαίνονται και μίνι βιογραφικά των τριών προπονητων του:

▪️Ο Κασσιτερίδης Γεώργιος είναι κάτοχος Διπλώματος Ποδοσφαίρου UEFA D και ασχολείται με την εκπαίδευση αθλητών ακαδημιων τα τελευταία 5 χρόνια (ΑΕΚ Κομοτηνής, Ολυμπιακός Κομοτηνής, Θράκες Κομοτηνής). Η αγάπη και το ενδιαφέρον του για τα παιδιά δεν περνάνε απαρατήρητα καθώς βρίσκεται πάντα δίπλα τους να τα διδάξει και να τα καθοδηγήσει.

▪️Η Περιβοπούλου Βίκυ είναι κάτοχος Διπλώματος Ποδοσφαίρου UEFA C και υποψήφια κάτοχος UEFA B και ασχολείται με την προπονητική από το 2006 ως προπονητρια της Ροδόπης 87′. Στην ακαδημία μας ασχολείται κυρίως με τα μικρά τμήματα υποδομής αλλά έχει βοηθήσει και στο πρωτοποριακό για την περιοχή μας γυναικείο τμήμα.

▪️ Ο Δημόπουλος Πέτρος είναι κάτοχος Διπλώματος Ποδοσφαίρου UEFA C και ασχολείται με την προπονητική τα τελευταία 5 χρόνια (Κομψάτος Πολυανθου, Ακαδημία Πανθρακικου, Ολυμπιακός Κομοτηνής, Θράκες Κομοτηνής, Ορφέας Στρύμης). Αποτελεί τον συνδετικό κρίκο στην από πέρσι συνεργασία μας με τον Ορφέα Στρύμης προπονώντας το τμήμα Κ16 που στελεχώνει τον εν λόγω σύλλογο του Ν. Ροδόπης.