Χαμός με ανάρτηση Κριεζή: «Αχ βρε Ξάνθη μου, εβαλες μπροστά τα στήθη 16χρονων γιατί κάποιοι δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους»

Πολλές αντιδράσεις και διαδικτυακές συζητήσεις προκαλεί το σχόλιο του Γιώργου Κριεζή μετά τον αγώνα μπαράζ της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Γιώργος Κριεζής είναι ο γιος της παλιάς μεγάλης δόξας του ΑΟΞ αλλά και του Ολυμπιακού Νίκου Κριεζή, που συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση στο ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος αυτήν την περίοδο στην Κέρκυρα.

Ο Κριεζής τζουνιορ έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά των ακαδημιών που κλήθηκαν να βάλουν μπροστά τα στήθη τους για να καλυψουν τις ευθυνες άλλων, όπως χαρακτηριστικά σχολίασε. Πρόσθεσε ότι δεν είδε σε αυτά τα παιδιά καμία διαφορά σε σχέση με παίκτες που χρυσοπληρώθηκαν τα προηγούμενα χρόνια.

«Δεν θα βρίσκεται πάντα ένας Ράνος να βγάλει το φίδι από την τρύπα», λέει επίσης, με προφανή αναφορά στο μπαράζ του 2014 όπου είχε λυτρώσει την ομάδα της Ξάνθης απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου ο Ξανθιώτης παίκτης, ο οποίος ωστόσο στην συνέχεια δεν κρίθηκε ικανός να παραμείνει στην ομάδα όπως και αρκετοί ακόμα Ξανθιώτες παίκτες.

Κάνει αναφορά και στον Μελιόπουλο, καλεί τους ανθρώπους που δεν αγαπάνε την ομάδα να φύγουν όσο πιο μακριά μπορούν ενώ αφού εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στα πιτσιρίκια του ΑΟΞ στον επαναληπτικό της Ριζούπολης, προκαλεί αίσθηση δηλώνοντας «Ολυμπιακός που κάποτε αγαπούσε αυτήν την ομάδα».

Η ανάρτησή του Γιώργου Κριεζή που ήδη προκαλεί πολλές αντιδράσεις:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.