Αναβλήθηκε το Run Greece της Αλεξανδρούπολης! Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ και η νέα ημερομηνία

Στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19 και προστασίας της Δημόσιας Υγείας που έχει λάβει η Ελληνική Πολιτεία και οι αρμόδιοι Υγειονομικοί Φορείς στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ανακοινώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ η αναβολή του Run Greece Αλεξανδρούπολης.

Ο αγώνας όπως είναι γνωστό είχε προγραμματιστεί για τις 6 Σεπτεμβρίου, την μεθεπόμενη Κυριακή δηλαδή. Ωστόσο όπως είχε γράψει το ThrakiSportS από την περασμένη εβδομάδα, δεδομένης της πανδημίας, ετίθετο σε κίνδυνο η διεξαγωγή του. Τελικά προτιμήθηκε η λύση της αναβολής και όχι της ματαίωσης.

Το Run Greece της Αλεξανδρούπολης είναι ο πρώτος αγωνας δρόμου που θα διεξαγόταν υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ στην Ελλάδα μετά την έναρξη της πανδημίας. Πλέον ως νέα ημερομηνία ορίζεται η 27η Σεπτεμβρίου, η οποία ταιριάζε με τις ημερομηνίες των προηγούμενων διοργανώσεων στην πρωτεύουδα του Έβρου.

Επίσης, σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο ΣΕΓΑΣ σε απόλυτη συνεργασία με τις Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές ανακοίνωσε και την αναβολή του αγώνα Run Greece Λάρισα 2020, ο οποίος είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου και τη διεξαγωγή του στις 18 Οκτωβρίου 2020.

«Το σύνολο των ήδη εγγεγραμμένων δρομέων στο Run Greece Αλεξανδρούπολη και Run Greece Λάρισα 2020 θα ενημερωθούν με ξεχωριστό προσωπικό email για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί αναφορικά με τη διαχείριση της εγγραφής τους», επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ.