Άγριο κράξιμο σε Πανόπουλο αλλά και μεγάλης διάρκειας πηγαδάκι με οπαδούς μετά το ματς έξω από τα Πηγάδια

Άγριο κράξιμο στον μέχρι σήμερα μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ξάνθη Χρήστο Πανόπουλο πέφτει μετα τον πρώτο αγώνα μπαράζ του ΑΟΞ με τον Απόλλωνα από αρκετούς οπαδούς της ομάδας.

Η σκληρή κριτική ασκείται στον μεγαλομέτοχο για την απουσία του το τελευταίο διάστημα και τις λανθασμένες επιλογές του, που οδηγησαν τον σύλλογο στα πρόθυρα του υποβιβασθμου. Και όλα αυτά, ενώ ο ίδιος προς έκπληξη αρκετών, έδωσε το παρών στον πρώτο αγωνα μπαράζ.

Το ξέσπασμα αυτό σκληρής κριτικής που ασκείται στον Χρήστο Πανόπουλο στο διαδίκτυο συμπίπτει και με την οριστική όπως φαίνεται αποχώρησή του, μετά και την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη περί πώλησης των μετοχών της ομάδας από την Insports στον Μπιλ Πάπας.

Αργά το βράδυ, περίπου μια ωρα μετά το τέλος του αγώνα, ο Πανόπουλος είχε μακρά συνομιλία με αρκετούς οπαδούς της Ξάνθης που είχαν βρεθεί στα Πηγάδια και αρκετοί από αυτούς του ζητούσαν εξηγήσεις για τις ενέργειές του το τελευταιο διάστημα.

«Πιστευα πως θα δικαιωθω. Πίστευτα ότι το πρωτάθλημα θα ολοκληρωνόταν στις 2 Αυγούστου και δεν θα υπήρχαν μπαράζ», είπε ο Πανόπουλος στους οπαδούς απαντωντας στις βασικές αιτιάσεις που είναι η μη προσφυγή στο CAS και το λύσιμο των συμβολαίων της ομάδας.

Η συζήτηση έγινε σε σχετικά ήρεμους τόνους, με κάποιους από τους οπαδούς να του λένε ότι τον ευχαριστουν για την παρουσια του και όσα έκανε στην ομάδα τα προηγούμενα 30 χρόνια αλλα να του εκφράζουν την πικρία τους γιατί πλέον βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στη Β’ Εθνική.

Από το πηγαδάκι με τους οπαδούς δεν έλειψε και η ερώτηση για τον νέο αγοραστή Μπιλ Πάπας με τον Πανόπουλο να απαντά: «Αν είναι αυτός ο άνθρωπος όπως μου δειχνει εμενα, η ομάδα θα πάει ψηλά».

Περισσότερα σε λίγο…