Α2 Ανδρών: Ξεκινά επίσημα την Δευτέρα η προετοιμάσια της Ασπίδας Ξάνθης

Εβδομάδα προετοιμάσιας απότελει η πρώτη του Σεπτεμβρίου, για την Ασπίδα Ξάνθης καθώς για την προσεχή Δευτέρα (31/8) ξεκινούν και επίσημα οι προπονήσεις.

Πρέπει να τονιστεί πως ανεπίσημα έχουν ήδη ξεκίνησει οι διεργάσιες για τη νέα σεζόν, καθώς η διοίκηση Ραφτόπουλου έχει αρχίσει ήδη να «σηκώνει» μανίκια σε μία νέα χρονιά που σίγουρα αναμένεται περισσότερο απαιτητική σε σχέση με την προηγούμενη.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο προπονήτης Θεόδωρος Βαφειάδης θα ξεκινήσει την προετοιμάσια με το ίδιο σύνολο παικτών που την προηγούμενη σεζόν αναδείχθηκαν 2οι στην Β’ Εθνική και κέρδισαν εν τέλει την άνοδο στην Α2.

Το ρόστερ αυτό απαρτίζεται από τους: Ευθυμίου (τ/φ), Χασμά (τ/φ), Αγαθόνικο, Ακτενίζογλου, Βασιλακόπουλο, Καίκη, Καραμανώλη, Κόλλια, Μουλάκη, Ναθαναηλίδη, Νικολαίδης, Παναράκης, Παπαδόπουλος, Πατσατζής. Σε αυτούς θα προσθεθεί ακόμη ένα νέο πρόσωπο, του οποίου το όνομα αναμένεται να γνωστοποιηθεί αργότερα.

Υπενθυμίζουμε πως τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021, με βάση και την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων της ΟΧΕ, η Ασπίδα Ξάνθης θα αγωνίζεται στον Β’ Υποόμιλο του 2ου Ομίλου της Α2 Ανδρών όπου συναντήσουν την έτερη θρακική ομάδα, τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης.

Συνολικά, ο 2ος Όμιλος της Α2 Ανδρών:

2ος όμιλος (11 ομάδες)
Φοίβος Eurolamp, Αρχέλαος Κατερίνης, Αλέξανδρος Αξιούπολης, ΓΑΣ Κιλκίς, Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, Ελπίδες Αμυνταίου, ΑΟ Ιωαννίνων, Ασπίδα Ξάνθης, ΑΟ Κοζάνης, ΑΟ Προσοτσάνης Δράμας, ΧΑΝΘ.
Α’ Υποόμιλος (6 ομάδες): Αρχέλαος Κατερίνης, Ελπίδες Αμυνταίου, ΑΟ Ιωαννίνων, ΑΟ Κοζάνης, ΓΑΣ Κιλκίς, ΧΑΝΘ
Β’ Υποόμιλος (5 ομάδες): Φοίβος Eurolamp, Αλέξανδρος Αξιούπολης, Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, Ασπίδα Ξάνθης, Προσοτσάνη Δράμας.