Τέλος η Κομοτηνή, οι Θράκες και μετακόμιση στην Αθήνα για τον «Gabi»

Μετά από αρκετά χρόνια αποχωρεί από την ακαδημία των Θρακών ο προπονητής Γαβριήλ Θωμάς για επαγγελματικούς λόγους αφού πλέον κατοικεί στην Αθήνα.

Ο «Gabi» όπως όλοι των φωνάζουν στην ακαδημία, και στις ομάδες που αγωνιζόταν, πέρισυ στάματησε το ποδόσφαιρο στα 23, ωστόσο δεν αποκλείεται να επιστρεψει ως παίκτης και να συνεχίσει ως προπονητής στην Αθήνα. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανθρακικού από τα 8 του χρόνια, αγωνιζόμενος 12 χρόνια στους «πράσινους».

Ο 24χρονος τελειόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής εκτός του Πανθρακικού όπου ήταν και αρχηγός αγωνίστηκε σε Δόξα Προσκυνητών, Αστερα Αιγείρου και Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων.

Η ανακοίνωση των Θρακών: Η Ακαδημία Θρακες F.C. ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Θωμά Γαβριήλ, μέσα σε ένα απόλυτα φιλικό κλίμα, λόγω της αποχής του από την πόλη της Κομοτηνής.

Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε και να σας παραθέσουμε τα λόγια του ιδίου μετά από προσωπική του παράκληση:«Δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν. Μια όμορφη σελίδα κλείνει προς το παρόν και ανοίγει μια καινούργια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για αρχή τον κ. Νίκο Βασιλειάδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές που συνεργάστηκα ώστε κάθε χρονιά να έχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα τόσο προπονητικό, όσο και αγωνιστικό. Τέλος πως θα μπορούσα να ξεχάσω να ευχαριστήσω τους γονείς-φίλους της ακαδημίας. Ένα μπραβο στον κάθε ένα ξεχωριστά πραγματικά είναι πολύ λίγο, καθώς οι απαιτήσεις ενός μικρού αθλητή γνωρίζουμε όλοι ότι είναι μεγάλες κυρίως εκτός γηπέδου. Καλή σχολική και ποδοσφαιρική χρόνια σε όλους, με υγεία και υπομονή.