Πελοποννησιακός Πόλεμος Αναστόπουλου – Ελευθερόπουλου για τον Θανάση Ντίνα

Τον ελεύθερο Θανάση Ντίνα θέλουν οι φιλόδοξοι φέτος Καλαμάτα του Νίκου Αναστόπουλου και η Παναχαϊκή των Ελευθερόπουλου-Βενετίδη.

Φαβορί μέχρι στιγμής σύμφωνα με το sportstonoto είναι οι Πατρινοί που φαίνεται πως εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι η Καλαμάτα ακόμη δεν γνωρίζει τι κατηγορία θα αγωνιστεί φέτος και η Παναχαϊκή και ο… νέος της μεγαλομέτοχος Μπάρλος προσπαθούν να πάρουν παίκτη που προφορικά φέρεται να έχει συμφωνήσει προ ημερών με τον Γιώργο Πρασσά και την Καλαμάτα…

Ο 31χρονος Κομοτηναίος πλάγιος επιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ, ενώ στην προσπάθειά του αυτή ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτα έχει ως σύμμαχό του και τον κουμπάρο του Μιχάλη Μπούση, ομόλογό του της ΠΑΕ ΟΦΗ, αλλά το μπάσιμο των πατρινών για την επιστροφή του στην ομάδα άλλαξε τα δεδομένα. Το τι θα αποφασίσει ο Θρακιώτης παίκτης που γυμνάζεται στην Ξάνθη είναι άγνωστο.

Στα 2,5 χρόνια με τον ΟΦΗ ο Ντίνας σε 42 συμμετοχές, είχε 11 γκολ και 5 ασίστ. Ο Ντίνας ξεκίνησε από την ακαδημία Γκουτζιδη-Ουζουνιδη και κατόπιν συνέχισε σε Ξάνθη, Παναχαϊκή, Παναθηναϊκό, Λάρισα, Πλατανιά, Τρίκαλα και ΟΦΗ.