Κατρακυλάει το διπλό του Απόλλωνα, στον… Θεό ο άσσος της Ξάνθης λες και παίζει με την… Μπάγερν

Αν η Ξάνθη αντιμετώπιζε στο μπαράζ την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν που έριξε οκτώ στην Μπαρτσελόνα πριν δυο εβδομάδες, ίσως οι αποδόσεις της να ήταν καλυτερες σε σχέση με αυτές που πλέον υπάρχουν στις στοιχηματικές εταιρείες.

Όσο περνούν οι ωρες και προσεγγίζουμε την σέντρα του αγώνα, η απόδοση του άσσου έχει πάει στον… Θεό ενώ αντίθετα το διπλό του Απόλλωνα Σμύρνης δίνει πλέον μόλις τα μισά λεφτά από όσα θα ποντάρει κάποιος. Ακόμα χειρότερα τα πράγματα για το ποιος θα ειναι νικητής του διπλού ζευγαριού, αφού ακόμα και 1.000 ευρώ να ποντάρει καποιος πλέον σε άνοδο του Απόλλωνα θα βγάλει κέρδος μόλις… εννέα, ενώ αντίθετα αν το κάνει στον ΑΟΞ και πετύχει στην πρόβλεψή του, θα τα υπερεπταπλασιάσει.

Το ενδιαφέρον ειναι ότι όταν πρωτοδόθηκαν στην δημοσιότητα αποδόσεις, μια εβδομάδα πριν, η κατάσταση ήταν αντίστροφη. Η Ξάνθη εμφανιζόταν ως το φαβορί και ο Απόλλων ως το αουτσάιντερ σε σχέση με το πρώτο ματς, ενώ υπήρχε σχεδόν απόλυτη ισορροπία στις αποδόσεις σε σχέση με το ποιος θα ειναι ο νικητής του ζευγαριου στο συνολο των δυο αγωνων. Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει, δείγμα ότι προφανώς υπάρχει σοβαρό ποντάρισμα υπέρ του Απόλλωνα αλλά υπενθυμίζεται ότι καμια φορά ακόμα και τα γκραν φαβορί χάνουν (και έτσι κερδίζουν οι μπουκ τα λεφτά τους).

Αναλυτικά και με χρονική συγκυρια πως ειχαν τα πραγματα την περασμένη Τετάρτη, την Παρασκευή πριν το αναβληθεν ματς, την Τρίτη μόλις οριστοποιηθηκε η διεξαγωγη του αγωνα και το μεσημέρι της Τετάρτης…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.