Ενημέρωση ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης για τον τρόπο επανέναρξης των προπονήσεων στίβου βάσει των οδηγιών της ΓΓΑ

Ο σύλλογος ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης δημοσιοποίησε αλληλογραφία με την Γενική Γραμματεί Αθλητισμού ξεκαθαρίζοντας τον τρόπο με τον οποίο θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις του ιστορικού συλλόγου στίβου.

Όπως αναφέρεται, θα γίνεται πλήρης καταγραφή όσων συμμετέχουν στις προπονήσεις και μπαίνουν στο στάδιο, είναι απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης και προαγωνιστικού ιατρικού ιστορικού ενώ όσα παιδιά δεν έχουν δελτίο θα εισέρχονται απλά με καταγραφή μέχρι να εκδοθεί το δελτίο τους.

Αναλυτικά η ενημέρωση που δημοσιοποιησε η Αθανασια Καραμάνη:

ΜΟΛΙΣ ΕΛΑΒΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΓΑ, ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ e mail :
ΟΣΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΔΕΛΤΙΟ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ),ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ .
ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΟΣΑ ΝΕΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ , ΘΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ,ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΟΝΕΑ Ή ΣΥΝΟΔΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ,ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΚΔΟΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ .
ΦΥΣΙΚΑ , ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ.
ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΓΚΥΡΟΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!!ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.
ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΥΧΟΝ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ .

Το e-mail της ΓΓΑ που δημοσιοποίησε ο ΑΠΟΦΚΑ:

COVID19
12:35 μ.μ. (πριν από 24 λεπτά)
προς εγώ
Καλησπέρα σας
Οι αθλητές και αθλήτριες με δελτίο αθλητικής ιδιότητας, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση, μετά τη συμπλήρωση του εντύπου προαγωνιστικού ελέγχου. Αυτό δεν χρειάζεται σε περίπτωση που υπάρχει κάρτα υγείας που έχει εκδοθεί πρόσφατα.
Για τους αθλούμενους που δεν έχουν δελτίο ή αναμένουν την έκδοση του (άρα και την κάρτα υγείας) η συμμετοχή στις προπονήσεις γίνεται με το δελτίο καταγραφής αθλουμένου το οποίο πρέπει να επικαιροποιείται κάθε εβδομάδα. Αυτή είναι η μίνιμουμ απαίτηση. Σε περίπτωση που θέλετε να ζητήσετε και σε αυτή την περίπτωση, συμπλήρωση του εντύπου και ιατρική βεβαίωση, είναι στη διακριτική σας ευχέρεια.
Σε κάθε περίπτωση όσοι εισέρχονται στην αθλητική εγκατάσταση, με οποιαδήποτε ιδιότητα, καταγράφονται στο ειδικό έντυπο καταλόγου εισερχομένων.
Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η παρουσία θεατών σε προπονήσεις και αγώνες.
Με εκτίμηση
Εκ της ΓΓΑ