Αυθημερόν και αεροπορικώς μέσω Θεσσαλονίκης ο Απόλλων Σμύρνης στην Ξάνθη για το πρώτο μπαράζ

Μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν οι «κυανόλευκοι» του Απόλλωνα Σμύρνης από το πηγαινέλα εξαιτίας της αναβολής του αρχικά προγραμματισμένου για το Σάββατο ματς, αλλά πήραν τα μέτρα τους αυτή τη φορά και ανεβαίνουν αεροπορικώς στη Βόρεια Ελλάδα.

Οπως αναφέρει σε μεταμεσονύχτιο ρεπορτάζ η εξειδικευμένη σε θέματα Απόλλωνα ιστοσελίδα a-sports, η αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχιάς» πάει αεροπορικώς στο μεγαλύτερο κομμάτι του ταξιδιού, που αναγκαστικά γίνεται αυθημερόν, αφού η οριστικοποίηση της διεξαγωγής του αγώνα κρίθηκε μετά το μεσημέρι της Τρίτης με τα επίσημα αποτελέσματα των αρνητικών τεστ κορονοϊού στους Θρακιώτες από τον ΕΟΔΥ.

Συγκεκριμένα, οι «κυανόλευκοι» πετούν στις 10.00 το πρωί από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Τετάρτης (26/8) με προορισμό τη Θεσσαλονίκη (δεν υπήρχαν πτήσεις σε Αλεξανδρούπολη ή Καβάλα) και εκεί θα τους περιμένει το ιδιόκτητο πούλμαν της ΠΑΕ που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει πολύ νωρίτερα από την Αθήνα για να είναι στο αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας έγκαιρα και να τους μεταφέρει αρχικά σε ξενοδοχείο κοντά στην Ξάνθη και εν συνεχεία στα γήπεδο για το ματς, που ξεκινά στις 20.00 το βράδυ.

Η προετοιμασία του Απόλλωνα ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης. Στην τελευταία προπόνηση παραβρέθηκε ξανά ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, ο οποίος μάλιστα είπε και δύο κουβέντες στους ποδοσφαιριστές θέλοντας να τους ευχηθεί καλό ταξίδι και επιτυχία!

Όσο για τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του ο Μπάμπης Τεννές, είναι οι ίδιοι ακριβώς που ήταν και στην αποστολή στην αρχική ημερομηνία του μπαράζ. Συνεπώς την αποστολή απαρτίζουν οι Αναγνωστόπουλος, Ρώσση, Καραγκούνης, Λαγός, Βιτλής, Πατράλης, Ιωαννίδης, Τσαμπούρης, Βάρκας, Μπλάζιτς, Μπεντινέλι, Κολ, Στάγκος, Ρόδης, Χριστόπουλος (οι τρεις τελευταίοι προέρχονται από τα τμήματα υποδομών με τον πρώτο τερματοφύλακα για να κάτσει στον πάγκο ως αναπληρωματικός).

Συνολικά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μετρά 15 παίκτες για τον αγώνα, αλλά ιδιαίτερης μνείας αξίζει η παρουσία του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου κάτω από τα δοκάρια. Ο 26χρονος, παρά του ότι και έχει συμφωνήσει ανακοινωθεί από τον Ιωνικό χωρίς ωστόσο να έχουν ολοκληρωθεί τα γραφειοκρατικά της μεταγραφής του, καθώς τυπικά παραμένει στον Απόλλωνα Σμύρνης, δεν έφερε αντίρρηση ούτε ο ίδιος ούτε η νέα ομάδα του για να αγωνιστεί στα μπαράζ, προκειμένου να βοηθήσει τους «κυανόλευκους», που δεν είχαν άλλον έμπειρο γκολκίπερ (το συμβόλαιο του Χουάντερσον έχει λυθεί).