Α2 Ανδρών: Με 20 παίκτες στο ρόστερ ξεκίνησε η προετοιμασία στους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης

Χώρις να έχουν πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής κάποιες ιδιαίτερες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ τους οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης ξεκίνησαν από τις αρχές της εβδομάδας την προετοιμασία τους ενόψει της νέας χρονιάς.

Πρέπει να σημειωθεί πως σε αυτές τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας συμμετέχουν στις προπονήσεις, που έχουν ξεκινήσει από την Δευτέρα (24/8), εκείνοι που βρίσκονται στην πρωτεύουσα του Έβρου, καθώς ο κορμός του ρόστερ που είναι φοιτητές στα τμήματα του Δημοκριτείου αναμένεται να ενσωματωθούν στα μέσα του Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά το ρόστερ των Κυκλώπων, δεν υπάρχουν αρχικά μεγάλες διαφορές συγκριτικά με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Συγκεκριμένα στους αθλήτες που απαρτίζουν το ρόστερ των Εβριτών προστίθεται και το όνομα του φοιτήτη των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και μέχρι πρότινος βολεϊμπολίστα της ΑΕ Κομοτηνής, Παναγιώτη Αϊβαλιώτη.

Συγκεκριμένα, οι αθλητές που το απαρτίζουν είναι: Ξηρόπουλος Χάρης, Καραβασίλης Δημήτρης, Λαιλισίδης Σταύρος, Καραβασίλης Βασίλης, Κωστόπουλος Βασίλης, Μπασδάνης Κώστας, Χαραλαμπίδης Άκης, Πέξας Πέτρος, Χαραλαμπάκης Γιώργος, Δέτσιος Χρήστος, Αγγελακούδης Γιώργος, Τέλιος Ορφέας, Ναβροσίδης Παναγιώτης, Γκαράς Ηλίας, Μπουλταδάκης Νίκος, Νικολαϊδης Νίκος, Οικονόμου Ηρακλής, Μαμουρής Μάριος, Ανδρεαδάκης Παναγιώτης και Παναγιώτης Αϊβαλιώτης.

Υπενθυμίζουμε πως τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021, με βάση και την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων της ΟΧΕ, οι Κύκλωπες θα αγωνίζονται στον Β’ Υποόμιλο του 2ου Ομίλου της Α2 Ανδρών όπου συναντήσουν την έτερη θρακική ομάδα, την Ασπίδα Ξάνθης.

Συνολικά, ο 2ος Όμιλος της Α2 Ανδρών:

2ος όμιλος (11 ομάδες)
Φοίβος Eurolamp, Αρχέλαος Κατερίνης, Αλέξανδρος Αξιούπολης, ΓΑΣ Κιλκίς, Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, Ελπίδες Αμυνταίου, ΑΟ Ιωαννίνων, Ασπίδα Ξάνθης, ΑΟ Κοζάνης, ΑΟ Προσοτσάνης Δράμας, ΧΑΝΘ.
Α’ Υποόμιλος (6 ομάδες): Αρχέλαος Κατερίνης, Ελπίδες Αμυνταίου, ΑΟ Ιωαννίνων, ΑΟ Κοζάνης, ΓΑΣ Κιλκίς, ΧΑΝΘ
Β’ Υποόμιλος (5 ομάδες): Φοίβος Eurolamp, Αλέξανδρος Αξιούπολης, Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, Ασπίδα Ξάνθης, Προσοτσάνη Δράμας.