Θρακιώτης δημοσιογράφος κλήθηκε από το TRT Sports να καλύψει την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας για τα προκριματικά του Champions League μσγνητίζει το ενδιαφέρον σε Ελλάδα και Τουρκία, δεδομένης και της πολιτικής κρίσης που υπάρχει ανάμεσα στις δύο χώρες.

Σε αντίθεση ωστόσο με αναμετρήσεις του παρελθόντος, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό ελάχιστοι δημοριογράφοι ήρθαν ως απεσταλμένοι από την Κωνσταντινούπολη στην Θεσσαλονίκη και τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης επιστράτευσαν τους ανταποκριτές τους στην Ελλάδα για την κάλυψη της αναμέτρησης.

Κάπως έτσι, το τουρκικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT έστειλε στην Θεσσαλονίκη τον ανταποκριτή του στην Κομοτηνή Νετζάτ Αχμέτ, ο οποίος από νωρίς το πρωί και σχεδόν κάθε μία ώρα βγαίνει και δίνει ανταποκρίσεις στο αθλητικό κανάλι TRT Sports, αν και δεν ειδικεύεται στο αθλητικό αλλά στο πολιτικό και διπλωματικό ρεπορτάζ.

Σε ένα από τα διαλείμματα των ανταποκρίσεών του, κλήθηκε να μιλήσει και στην ΕΡΤ3 για την σημασία του συγκεκριμένου αγώνα στην Τουρκια. Μάλιστα, μίλησε σε όχι έναν οποιονδήποτε ρεπόρτερ του τρίτου κρατικού ελληνικού καναλιού αλλά στον Γιάννη Βοϊτσίδη, που ως γνωστόν είναι εκτός από τους πιο παλιους ρεπορτερ του ΠΑΟΚ και ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΜ-Θ (Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας και Θράκης)