Super League: Στα γραφεία της ΑΕΚ η νέα προσφορά από τα Εμιράτα για Μάνταλο

Την (αναμενόμενη) νέα και βελτιωμένη πρόταση της Αλ Νασρ για την απόκτηση του Πέτρου Μάνταλου έχουν στα χέρια τους οι ιθύνοντες της ΑΕΚ σύμφωνα με το δημοφιλές αθλητικό σάιτ SDNA.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, οι πληροφορίες από την Αθήνα θέλανε την ομάδα από το Ντουμπάι να καταθέτει μέσα στις ημέρες νέα ανεβασμένη προσφορά προς τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την απόκτηση του Κομοτηναίου διεθνή μεσοεπιθετικού και αρχηγού της ομάδας Πέτρο Μάνταλο.

Αυτή εν τέλει (όπως αναφέρει η ιστοσελίδα SDNA) κατατέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (24/8), με την τελική έκβαση της υπόθεσης να ξεδιαλύνεται σύντομα.

Βάση των πληροφορίων, η πρόταση είναι κοντά στα 4 εκατομμύρια και μαζί με κάποιες προβλέψεις για επιπλέον ποσά στην συνέχεια, πλέον πλησιάζει πολύ τα όρια που έχει βάλει η Ένωση (τα 5 εκατ. ευρώ) ώστε να συζητήσει σοβαρά για την πώληση του αρχηγού της. Παράλληλα επιβεβαιώνονται και οι γενικότερες πληροφορίες πολλών μέσων από την πρωτεύουσα για το πολύ υψηλών αποδοχών συμβόλαιο που προσφέρει η Αλ Νασρ στον Πέτρο Μάνταλο.

Το θέμα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη πλέον και στην διάρκεια της μέρας θα συνεχιστούν οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις πιθανότητες για να κλείσει η μεταγραφή να είναι πλέον ιδιαίτερα αυξημένες.

Αν πάντως το συγκεκριμένο ρεπορτάζ επιβεβαιωθεί και οι εξελίξεις ολοκλήρωθουν μέσα στην ημέρα, τότε είναι πολύ πιθανό ο Θρακιώτης άσος της Ένωσης να μη λάβει μέρος στον τελικό της ερχόμενης Κυριακής (30/8) κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας, παρότι υπήρξε έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες πως ότι είναι να γίνει θα γίνει μετά τον αγώνα.