Πωλήθηκε στην Αλ Νασρ και γίνεται… Άραβας ο Μάνταλος – Δεν παίζει στον τελικό Κυπέλλου

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία της ΠΑΕ ΑΕΚ με την Αλ Νασρ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να σπεύδει αυτοπροσώπως στα γραφεία της Ένωσης προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως για την πώληση του Κομοτηναίου άσσου, επιβλέποντας την τελική διαπραγμάτευση.

Τελικά οι δύο πλευρές έφθασαν σε συμφωνία και οπως αναφερουν αθηναϊκά ΜΜΕ ο αρχηγός του Δικεφάλου θα είναι κάτοικος Ντουμπάι και θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα των ΗΑΕ. Το βράδυ της Τρίτης (25/8) ξεκίνησε η ανταλλαγή εγγράφων για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, η οποία θα ανακοινωθεί μέσα στην Τετάρτη.

Το deal σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής για την ομάδα, καθώς αποχωρεί ένας ποδοσφαιριστής που αποτέλεσε το σήμα κατατεθέν στα χρόνια του ”ερχόμαστε” και ο οποίος συνέδεσε την αρχηγία του με τη μετάβαση της ομάδας από τη Β’ Εθνική στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την εκ νέου παρουσία της στους ομίλους του Champions League.

Η Αλ Νασρ ιδρύθηκε το 1945 και προπονητής της είναι ο Κροάτης, Κρούνοσλαβ Γιούρτσιτς. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δύσκολα ο Πέτρος Μάνταλος μετά από αυτήν την εξέλιξη θα λάβει μέρος στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας την Κυριακή, αν και γίνονται προσπάθειες να αγωνιστεί για τελευταια φορά με τη φανελα της Ενωσης.