ΕΠΣ Έβρου: Ο Δημήτρης Πεχλιβανίδης συμπαίκτης με τον αδερφό του Θοδωρή στον Ατρόμητο Ασπρονερίου

Ο Δημήτρης Πεχλιβανίδης επέλεξε να αγωνιστεί στην ίδια ομάδα που θα αγωνίζεται φέτος και ο Θοδωρής ο μεγαλύτερος αδερφός του. Θα είναι συμπαίκτες στον Ατρόμητο Ασπρονερίου.

Ο 18χρονος μέσος Δημήτρης Πεχλιβανίδης θα ξαναβρεθεί στην ίδια ομάδα με τον Θοδωρή, μετά από το κοινό τους πέρασμα στην Ένωση Άνθειας Αρίστεινου. Στον παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Θράκη Φερών, στην ΠΑΕ Νίψας όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και στον ΑΟ Μαΐστρου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ είναι σήμερα στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινωσει την απόκτηση του 18χρονου πολύ ταλαντούχου μέσου ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗ!!Συνεχιζουμε το μεταγραφικο σχεδιασμό της ομαδας με την προσθήκη έμπειρων και νεαρών ποιοτικών ποδοσφαιριστών για να ισχυροποιήσουμε το ρόστερ μας,ώστε να μπορεσουμε να παρουσιασουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο για να πετύχουμε τους στοχους μας!Ο Δημητρης αυτή την στιγμή είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του στον Εβρο και παρόλο το νεαρό της ηλικίας του έχει παίξει μέχρις στιγμής σε Ένωση Ανθειας Αριστεινου ,Φερρες,Νιψα (κατέκτησε πρωτάθλημα)Μαιστρο.Σε όλες τις ομαδες είχε βασικό ρολο!Αξιοσημειωτο είναι οτι θα ειναι και πάλι συμπαικτης με τον αδερφο τού,Θοδωρη!Τον ευχόμαστε να έχει την υγεία του και μια ποδοσφαιρική χρόνια όλο χαρές με χωρίς τραυματισμούς πάνω από όλα!Ατρομητος Ασπρονεριου2020-21??????!!