ΕΠΣ Έβρου: Με μέτρα προστασίας η πρώτη του Ορέστη Ορεστιάδας

Την προετοιμασία του για την αγωνιστική χρονιά 2020-2021 άρχισε την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2020 στις εγκαταστάσεις του ο Οέστης Ορεστιάδας.

Με πολύ όρεξη και πολλά όνειρα και για την ερχόμενη χρονιά ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του συλλόγου η προετοιμασία της ομάδας του Ορέστη για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του προπονητή Παναγιώτη Μυλωνά ο οποίος βρίσκεται για 3η συνεχή χρονιά στο… τιμόνι της ομάδας ξεκίνησε την «σκληρή» δουλειά με στόχο να είναι έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Στο γήπεδο επίσης παραβρέθηκε το Κλιμάκιο του Περιφερειακού Τμήματος Ορεστιάδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θερμομετρώντας όλους τους αθλητές και πραγματοποιώντας επίδειξη των απαραίτητων, σε αθλητικούς χώρους, μέτρων για την προστασία από τον covid-19.

Η ανακοίνωση του Ορέστη: Χθες το απόγευμα 24 Αυγούστου 2020, ξεκίνησε η προετοιμασία της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021, παρουσία πολλών ποδοσφαιριστών καθώς και της προπονητικής ομάδας.
Η έναρξη πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας, φυσική έδρα της ομάδας μας. Κλιμάκιο του Περιφερειακού Τμήματος Ορεστιάδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παραβρέθηκε θερμομετρώντας όλους τους αθλητές και πραγματοποιώντας επίδειξη των απαραίτητων, σε αθλητικούς χώρους, μέτρων για την προστασία από τον covid-19.
Προηγήθηκαν βέβαια, κατόπιν ενεργειών της ορεξάτης νέας διοίκησης , οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης των αποδυτηρίων ( καθαρισμός, βάψιμο) καθώς και οι, για την τήρηση των μέτρων του υγειονομικού πρωτοκόλλου, εργασίες απολύμανσης με τους απαραίτητους ψεκασμούς από τοπική ιδιωτική επιχείρηση με το σχετικό αντικείμενο.
Η Διοίκηση του Συλλόγου, ευχαριστεί θερμά το τοπικό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού για την εθελοντική χρήσιμη παρουσία του καθώς και όσους εργάστηκαν για την συντήρηση των αποδυτηρίων.
Εκ του Δ.Σ.