ΕΠΣ Έβρου: Έναρξη προετοιμασίας για τον Άρδα Καστανέων

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστής σεζόν πραγματοποίησε ο Άρδας το απόγευμα της Δευτέρας 24 Αυγούστου στο γήπεδο Καστανέων μπαίνοντας και πάλι στο χορτάρι έπειτα από 6 ολοκλήρους μήνες.

Με όνειρα και φιλοδοξίες και με οδηγό τη περσινή ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά ξεκίνησε ο Άρδας Καστανέων ο οποίος θέλει να δώσει συνέχεια στο αγωνιστικό πρότζεκτ που έχει αρχίσει έχοντας ως πλάνο την ανάδειξη αυτού του ποδοσφαιρικού αναφορικά με νεαρούς ποδοσφαιριστές και την περαιτέρω βελτίωση της ομάδας.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στις 18:30 στο γήπεδο Καστανεών όπου και σήμανε την έναρξη της προετοιμασίας, υπό τις οδηγίες του κ. Γιώργου Ναλμπάντη που συνεχίζει για 2ή σεζόν στον πάγκο του Άρδα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η έναρξη της προετοιμασίας αρχικά ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα 17 Αυγούστου αλλά τόσο τα αυξημένα κρούσματα του κορονοϊού στην ευρύτερη πριοχή όσο και η κατασταση επιφυλακής ανάγκασε τους ιθύνοντες του Άρδα να την μεταφέρουν μια βδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα για την Δευτέρα 24 Αυγούστου.