Δυνατό φιλικό του Πανσερραϊκού των Θρακιωτών με Άρη και πρωταγωνιστή το … μπουρίνι!

Σε ένα δυνατό φιλικό αγώνα που έγινε στην Σκύδρα ο μέτριος Άρης επικράτησε του πολύ δυνατού και παθιασμένου Πανσερραϊκόυ με 1-0, όπου πρωταγωνιστής ήταν ο καιρός.

Μάλιστα τα τελευταία λεπτά του ματς διεξήχθησαν σχεδόν στο σκοτάδι λόγω βλάβης των προβολέων του γηπέδου της Σκύδρας από το μπουρίνι και την καταρρακτώδη βροχή που προηγήθηκε. Μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα ήταν αυτή που έκρινε το παιχνίδι.

Ο Αρης είχε δυο δοκάρια στο 41′ με τον Μανο και στο 71′ μετά από πλασέ του Φετφατζίδη και πέντε λεπτά αργότερα πήρε το προβάδισμα στο σκορ με πέναλτι του Γκάμα σε χερι παίκτη του Πανσερραικού.

Στο 78’ είχαμε ένταση για ένα πολύ δυνατό και αχρείαστο μαρκάρισμα του Ψάλτη στον Μαντσίνι που όμως έσβησε γρήγορα με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι aris-panserraikos-psaltis.jpg

Στο 83′ έσβησαν οι προβολείς του γηπέδου λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης αλλά ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά και ολοκληρώθηκε χωρίς καθυστερήσεις με νικητή τον Άρη.

Από τον Πανσερραικό του πρωην παίκτη Αρη και Ξάνθης Αγγελου Διγκόζη βασικός ήταν ο Χάρης Ψάλτης, ενω στο 71’μπήκε ο Θανάσης Γιανναράκης στην θέση του Γκουρτσα. Δεν αγωνίστηκε ο Ευθύμης Τσάπαρης.