Κύπελλο Ελλάδος: Παίζει ο Μάνταλος στον τελικό και μετά γίνεται «Άραβας» εφόσον έρθει η πρόταση

Η κινητικότητα γύρω από το όνομα του Πέτρου Μάνταλου συνεχίζεται, με την υπόθεσή του να είναι πολύ ψηλά στη μεταγραφική πολιτική της ΑΕΚ.

Είναι γεγονός πως η Αλ Νάσρ από τα Εμιράτα έχει ενδιαφερθεί πολύ σοβαρά για τον Κομοτηναίο διεθνή μεσοεπιθετικό, έχοντας προχωρήσει μάλιστα και σε πρόταση ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ η οποία ωστόσο είχε απορριφθεί από τους ιθύνοντες της «Ένωσης».

Όπως αναφέρουν ωστόσο τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, η ομάδα από το Ντουμπάι αναμένεται μέσα στις ημέρες να καταθέσει νέα ανεβασμένη προσφορά προς τους ανθρώπους της ΑΕΚ (φημολογείται πρόταση ύψους 4,3 εκατομμυρίων ευρώ προς τον σύλλογο και 3(!) εκατομμυρίων ετησίως προς τον ίδιο τον Μάνταλο).

Μέχρι στιμής όμως στα γραφεία της «Ένωσης» δεν έχει φτάσει καμία πρόταση παραχώρησης του αρχηγού της. Εντούτοις, ακόμη και αν φτάσει η ανάλογη πρόταση, απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι η όποια αγοραπωλησία να ενεργοποιηθεί μετά τον τελικό, στον οποίο αν δεν υπάρξει κάποια νέα αναβολή, ο Κομοτηναίος θα λάβει κανονικά μέρος σε αυτόν.