Το… «γλέντι» του Τοροσίδη προς τον Τσιμίκα για τα φωνήεντα του Μίλνερ

Το «κράξιμο» του Τζέιμς Μίλνερ προς τον Κώστα Τσιμίκα στον χθεσινό φιλικό αγώνα της Λίβερπουλ με την Στουτγάρδη αποτέλεσε ένα από τα viral του Σαββάτου, με τον Ξανθιώτη πρώην συμπαίκτη του Βασίλη Τοροσίδη βρίσκει αφορμή για «πείραγμα» μέσω της στιγμής αυτής.

«Γκάζια» με το… καλημέρα δέχτηκε στο ξεκίνημα της καριέρας του στους πρωταθλητές Αγγλίας ο Σερραίος αριστερός οπισθοφύλακας Κώστας Τσιμίκας καθώς στην πρώτη επαφή του με τη μπάλα τα… άκουσε από την παλιοσειρά της Λίβερπουλ Τζέιμς Μίλνερ, καθώς προτίμησε να γυρίσει την μπάλα προς τα πίσω αντί να την δώσει ξανά στον Άγγλοπου έκανε κίνηση μπροστά. Πιο συγκέκριμενα, του φώναξε λέγοντας: «Τι στον δια@λ@ κάνεις, δώσε την πάσα μπροστά»!

Το επίμαχο βίντεο:

Το σκηνικό αυτό ωστόσο δεν πέρασε απαρατήρητο και από τον Ξανθιώτη δεξιό ακραίο οπισθοφύλακα του Ολυμπιακού Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος βρήκε την αφορμή να… «γλεντήσει» μέσω instagram τον πρώην συμπαίκτη του και καλό του φίλο.

Αρχικά στην πρώτη του ατάκα προς τον Τσιμίκα, ο «Τόρο» ανέφερε: «Έφυγες από εδώ και νόμιζες θα γλιτώσεις τα…, εγώ του είπα ότι θες μερικά!», για να συνεχίσει μετά: «Με πήρε τηλέφωνο εχθές ο Μίλνερ και τα λέγαμε με τα καλά αγγλικά που ξέρω και του ‘πα ρίξε μερικά φωνήεντα γιατί ξεχνιέται ο “Τσίμι” που και που»

Ο σχετικός διάλογος μεταξύ των δύο: