Κάνει προπονήσεις και συμμετέχει σε αγώνες με τον Ορφέα Ξάνθης ο Ντενίζ Μπαϊκαρά

Με την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης, υπό τις οδηγίες του Μπάμπη Χατζημεστή, προπονείται καθημερινά ο Ντενίζ Μπαϊκαρά.

Ο πρώην παίκτης ΑΟΞ και Πανθρακικού, ως γνωστόν μένει μόνιμα στην Ξάνθη και δεδομένου ότι δεν έχει υπογράψει κάπου για τη νέα χρονιά, προσπαθεί να διατηρηθεί σε φόρμα μετέχοντας στις προπονήσεις του Ορφέα.

Μάλιστα, η συμμετοχή του δεν περιορίζεται μόνο σε αυτές αλλά και στους αγώνες.

Την περασμένη Παρασκευή έλαβε μέρος κανονικά στο φιλικο του Ορφέα με τον Αρη Αβάτου, όπως μαρτυρά η φωτογραφία από την κοντρα του με τον Κουτσούμπα.

Λίγες μέρες νωρίτερα είχε βρεθεί μάλιστα απέναντι και στον ΑΟΞ, στο φιλικό του Ορφέα με την ομάδα της ΠΑΕ Ξάνθη που προετοιμαζόταν για τα διπλά μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η συνεχής παρουσία του Ντενίζ Μπαϊκαρά αλλά και το πάθος που δείχνει στις προπονήσεις και τους αγώνες έχουν πάντως ανοίξει την όρεξη και στους φίλους του Ορφέα, που αρχίζουν να σκέφτονται αν θα μπορούσαν να δουν τον αγαπητό Τούρκο και σε επισημους αγωνες με την φανέλα της ομάδας τους.

Μια τέτοια κίνηση είναι αδιαμφισβήτητο ότι θα άλλαζε επίπεδο τον Ορφέα, αλλά για την ώρα παραμένει δύσκολο και μακρινό ενδεχόμενο.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο η παρουσία του σε προπονήσεις και αγώνες αποτελεί κόσμημα για την ομάδα, για συμπαίκτες αλλά και γα αντιπάλους που μόνο να κερδίσουν μπορούν δίπλα στον Ντενίζ.