Γ’ Εθνική: Παραμένει Ζάκυνθο ο πρώην κόουτς του Ορέστη Δημήτρης Νόλης

Στην Ζάκυνθο θα προπονεί και φέτος ο πρώην προπονητής του Ορέστη Ορεστιάδας Δημήτρης Νόλης καθώς θα βρίσκεται μετά το διάλειμμα της Ερμιονίδας στον Εθνικού Σκουλικάδου Ζακύνθου.

Ο 53χρονος έμπειρος προπονητής που είχε μείνει χωρίς ομάδα μετά την περσινή πολύ καλή παρουσία του στην Ένωση Ερμιονίδας θα συνεχίσει στο Ζακυνθινό σωματείο και να το καθοδηγήσει μαζί με τον Παναγιώτη Τρουπιώτη, το σωματείο στην παρθενική του πορεία στη Γ’ Εθνική. Mάλιστα η ομάδα του ο Εθνικός Σκουλικάδου εδωσε το πρωτο της φιλικλό με τον ΑΟ Τσιλιβή με τις δυο ομάδες να μένουν στο μηδέν.

Η προπονητική καριέρα του Δημήτρη Νόλη είναι πλούσια καθώς όλα αυτά τα χρόνια έχει γράψει στο βιογραφικό του τα εξής:

Υπεύθυνος Ακαδημιών Δήμου Νέας Καλλικράτειας, Α.Ο. Τρίκαλα, Μακεδονικός, Σταυραετός Συρράκου Ιωαννίνων, Α.Ε Γιάννενα, Απόλλων Καλαμαριάς Under 20, Ορέστης Ορεστιάδας, Αλμωπός Αριδαίας (πρώτος προπονητής), Ποσειδών Νέων Πόρων (Βοηθός Γιώργου Βαζάκα), Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Καλαμαριάς (Βοηθός Ιωσήφ Παλατσίδη), ΑΠΣ Ζάκυνθος (Βοηθός Ντανιέλ Ακίνο- Τεχνικός Διευθυντής), ΑΠΣ Ζάκυνθος βοηθός προπονητή Χαλίντ Κάραμα και μετέπειτα προπονητής στην ομάδα της Β’ Εθνικής.

Στην συνέχεια βρέθηκε εκ νέου στη Ζάκυνθο (Γ’ Εθνική) τις τελευταίες αγωνιστικές δεν μπόρεσε να σωθεί η ομάδα και την επόμενη χρονιά με τον ΑΠΣ Ζάκυνθος πήρε πρωτάθλημα στο τοπικό και την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Στην συνέχεια ανέλαβε τις τελευταίες αγωνιστικές την ομάδα του ΑΟ Κατασταρίου, την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και άνοδο στην Γ’ Εθνική και πήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα του ΑΟΚ στην άνετη παραμονή της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Την φετινή σεζόν ήταν στην Ένωση Ερμιονίδας.