Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Παρί

Η μεγάλη μέρα έφτασε. Πιο αργά από κάθε άλλη χρονιά, πραγματοποιείται στις 10.00 το βράδυ στο Ντα Λουζ της Λισαβόνας ο μεγάλος τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναφισβητητα προκειται για μια τιτανομαχία. Οποια από τις δυο ομάδες κατακτήσει το τροπαιο, θα πετυχει τρεμπλ, αφου ήδη εχει κανει το νταμπλ στην πατριδα της. Η Παρι ωστόσο το διεκδικεί για πρώτη φορά, η Μπάγερν το εχει κατακτησει άλλες πεντε φορές.

Το προβλεπουν ομως οι Θρακιωτες φιλαθλοι ενοψει της αναμέτρησης. Τις τάσεις τους μπορούμε να τις δούμε μέσα από το ThrakiSportS Champions League Predictor Game, που μας κράτησε συντροφιά όλη την χρονιά. Φίλοι και αναγνωστε του ThrakiSportS, ανάμεσά τους και εν ενεργεια ποδοσφαιριστές και διαιτητές, συμμετείχαν σε αυτό το παιχνίδι προβλέψεων κερδίζοντας βαθμούς ανάλογα με το πόσο σωστές ήταν.

Μπορεί ο πρωταθλητής να έχει κριθεί, αλλά η τελική βαθμολογία θα διαμορφωθεί μετά το τέλος και του τελικού. Για αυτόν λοιπόν, οι Θρακιώτες ποντάρουν και είναι γεγονός ότι στην πλειοψηφία τους ποντάρουν σε νίκη της Μπάγερν.

Το 82% βλέπει νίκη των Βαυαρών και κατάκτηση του τροπαίου, με το 2-1 και 3-1 να αποτελούν τα πιο δημοφιλή σκορ. Μόλις το 15% εκτιμά ότι θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης η Παρί κερδίζοντας είτε στην κανονική διάρκεια είτε στην παράταση. Τέλος, το εναπομείναν 3% εκτιμά ότι ο τελικός θα κριθεί στην διαδικασία των πέναλτι.