Επιστρέφει Αθήνα και εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση ο Απόλλων: «Το μαρτύριο δεν έχει τέλος»

Μετά την ανακοίνωση της αναβολής του πρώτου επαναληπτικού αγώνα μπαράζ μεταξύ Ξάνθης και Απόλλωνα για την Τετάρτη, οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν επιθετική ανακοίνωση προς… τρίτους.

Συγκεκριμένα αναφέρουν πως μέσα στο κατακαλόκαιρο η ομάδα γυρνάει την Ελλάδα για να παίξει μετά από τόσους μήνες εξαιτίας των λανθασμένων χειρισμών τρίτων (προφανως τα βέλη στρέφονται πρωτιστως προς την ΕΠΟ).

Ακόμα αναφέρονται στο γεγονός πως αν εξασφαλίσουν την άνοδο τους στην SuperLeague 1, ο χρόνος που θα έχουν για προετοιμασία είναι μηδαμινός – κάτι που φυσικά δεν ισχυει μονο για αυτους αλλά και για την Ξάνθη.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

«Λανθασμένοι χειρισμοί τρίτων και ο Απόλλων Σμύρνης εν μέσω κορονοϊού, μέσα στο κατακαλόκαιρο να γυρνά την Ελλάδα για να παίξει, μετά από τόσους μήνες αγωνιστικής απραξίας, μπαράζ.
Στο φινάλε μια καταστροφικής χρονιάς και ταυτόχρονα λίγο πριν από την έναρξη μιας σεζόν που κάποιοι καταστρέφουν ήδη.
Μια σεζόν που έρχεται για την ομάδα μας, χωρίς να γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα παίζει. Μια σεζόν που αν μας βρει στη Super League 1, θα μας βρει χωρίς να υπάρχει επαρκής χρόνος προετοιμασίας και χωρίς να υπάρχει επαρκής μεταγραφική περίοδος. Σκεφτείτε ότι θα έχουμε μόλις δώδεκα ημέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος. Αν αυτό μπορεί να θεωρήσει κάποιος ότι είναι εφικτό, θα πρέπει να του απονείμουμε όσκαρ… ευρεσιτεχνίας.
Με τους ποδοσφαιριστές μας να φτάνουν με το πούλμαν της ομάδας στην Καβάλα για το μπαράζ στην Ξάνθη. Να αναγκάζονται να επιστρέψουν στην Αθήνα και να ετοιμάζονται να αναχωρήσουν και πάλι με τον ίδιο προορισμό.
Ένα μαρτύριο που βιώνει εδώ και μήνες η ομάδα μας και οι ποδοσφαιριστές μας. Δυστυχώς δεν υπάρχει κανείς να βάλει τέλος σε αυτό.»