ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Μεταμεσονύχτιο «μπαμ» με επιστροφή Γκιρίτση η ΑΕ Κομοτηνής

Η ΑΕ Κομοτηνής ανακοίνωσε την επιστροφή του κομοτηναίου πάουερ φόργουορντ-σέντερ Τάσου Γκιρίτση που αγωνιζόταν με τον Έσπερο Λαμίας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Γκιρίτσης ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕ Κομοτηνής και τα τελευταία χρόνια συνδύαζε τις σπουδές του στην Λαμία με το μπάσκετ. Αγωνίστηκε για την Αναγέννηση Λαμίας, ενώ την περσινή χρονιά έπαιξε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την φανέλα του Έσπερου κόντρα στον ΓΑΣ του… αδερφού του.

Αναμφισβήτητα προκειται για μια σπουδαία προσθήκη για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου που θα προσθέσει βάθος και ποιότητα στην φροντ λάιν.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή του δικού μας Τάσου Γκιριτση στην ομάδα που μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα. Πρόκειται για ενα πολύ καλό αθλητή, εξαίρετο χαρακτήρα με αρχές και ήθος που έχει αποκτήσει από την οικογένεια του.Ένα γέννημα θρέμμα των ακαδημιών μας επιστρέφει στη βάση του έχοντας πάρει σπουδαίες παραστάσεις στην Λαμία, οπου σπούδαζε στο ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας.Εκεί αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στον Εσπερο Λαμίας στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.Με την ΑΕ Κομοτηνής πανηγύρισε την άνοδο στην Γ Εθνική την σεζόν 2014/15 σε ηλικια 16 ετών ενώ αγωνίστηκε τόσο στο παιδικό όσο και στο εφηβικό τμήμα.Με υπερηφάνεια καλωσορίζουμε τον Τάσο σπίτι του και βλέπουμε πως η δουλειά που γίνεται για χρόνια στις ακαδημίες αποδίδει καρπούς με την επιστροφή των δικών μας παιδιών.»