Super League: Οι 17 «πολεμιστές» του ΑΟΞ στον τελικό με τον Απόλλωνα! Χωρίς 4 η αποστολή

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας ενόψει του α’ τελικού παραμονής του σαββάτου με τον Απόλλωνα στα Πηγάδια βρίσκεται η Ξάνθη.

Ο Νίκος Καραγεωργίου θα έχει 17 παίκτες και από αυτούς 12 παίκτες, που ανέβηκαν από τις ακαδημίες της ομάδας και από τους υπόλοιπους μόλις οι τέσσερις έπαιξαν είτε στο πρωτάθλημα είτε στο Κύπελλο φέτος.

Συγκεκριμένα, αυτοί είναι ο τερματοφύλακας Μπέντο (3 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα 1 και 2 στο Κύπελλο), ο Θυμιάνης (2 στη Σούπερ Λίγκα 1 και 1 στο Κύπελλο), ο Φασίδης (11 στη Σούπερ Λίγκα και 1 στο Κύπελλο) και ο Λεωντσάκος (1 στο Κύπελλο), ενώ αν και ήταν από την αρχή της σεζόν στην πρώτη ομάδα δεν πήραν κάποιο επίσημο ματς τόσο ο Φακκhς όσο και ο Τενεκές.

Δεν έχουν διακαίωμα συμμετοχής οι δανεικοί Οκάν Σουλεϊμάν (ειχε δοθει δανεικος στην Καβαλα και κακως γραφτηκε οτι ηταν στην διαθεση του Καραγεωργιου) και Λούκας Πολέτο, αλλα αξιζει να σηειωθει οτι υπαρχουν και δυο τραυματίες, οπως γνωστοποιηε στις δηλωσεις του ο κοουτς της Ξανθης, που ειναι οι Γιώργος Μανίσογλου και Κώστας Τσαγκαλίδης.

Αναλυτικά την αποστολή της Ξάνθης απαρτίζουν οι τερματοφύλακες Σάο Μπέντο και Παναγιώτης Σταθάκης, και οι Δήμος Τενεκές, Γιάννης Φάκκης, Γιάννης Λεωντσάκος, Σιμάρ Χασάνογλου, Ηλίας Τσιτσεκίδης, Κώστας Θυμιάνης, Γιάννης Ιγνατιάδης, Κώστας Ισαακίδης, Σταμάτης Καρανικόλας, Αλή Ερτουρούλ, Κώστας Ζιπίδης, Γιώργος Τσιλιγγίρης, Βασίλης Φασίδης, Δημήτρης Τσιπούρας, Νεκτάριος Κοτόπουλος.