Super League: Ενδιάφερον από Γερμανία και νέα κρούση από τα Εμιράτα για τον Πέτρο Μάνταλο

Έντονη κινητικότητα φαίνεται πως υπάρχει γύρω από το όνομα του Κομοτηναίου διεθνούς μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ Πέτρου Μάνταλου.

Έπειτα από την απόρριψη της πρότασης ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ από την Αλ Νασρ, ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έχουν αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες διάφορα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του Μάνταλου στην «Ένωση».

Σε ένα νέο σενάριο που φέρνει στο φως η εφημερίδα «Sportime», ο Θρακιώτης αρχηγός της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται στην λίστα γερμανικού συλλόγου. Ωστόσο δεν αναφέρεται ποιος σύλλογος μπορεί να είναι αυτός.

Την ίδια ώρα το sdna αποκαλύπτει το μεσημέρι της Παρασκευής ότι αναμένεται νέα πρόταση από το Ντουμπάι, σημαντικά ανεβασμένη, ώστε να γίνει «Αραβας» ο Θρακιώτης.

«Προσοχή όμως …Είπαμε πως το θέμα του Μάνταλου είναι πολύ ιδιαίτερο και λόγω του δεσίματος του ίδιου του αρχηγού με την ομάδα, αλλά και της ομάδας και προσωπικά του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Πέτρο. Οπότε προβλέψεις καλύτερα να μην κάνουμε», αναφέρει το ρεπορτάζ.

«Το μόνο δεδομένο που δεν σηκώνει αμφιβολία βάσει του ρεπορτάζ, είναι πως η ΑΕΚ θα κληθεί να πάρει μια απόφαση, με τα οικονομικά δεδομένα της πρότασης, σημαντικά ανεβασμένα πλέον. Σε περίοδο δύσκολη λόγω της πανδημίας», σχολιάζει.

Υπενθυμίζεται ότι από την πλευρά της η Ένωση συμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Sportday κοστολογεί τον Μάνταλο περίπου στα 6 εκατομμύρια ευρώ, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να κατατεθεί επίσημη πρόταση τουλάχιστον 5 εκατομμυρίων ευρώ ώστε να ξεκινήσουν οι συζητήσεις, ενώ ο ίδιος ο παίκτης αξιώνει ετήσιες αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ (θυμηθείτε το σχετικό ρεπορτάζ με ένα κλικ ΕΔΩ).