Με 15 παίκτες ταξίδεψε και έκανε προπόνηση στην Ξάνθη ο Απόλλων Σμύρνης! Το διαθέσιμο ρόστερ του Τεννέ

Με μόλις 15 παίκτες στην αποστολή του θα αντιμετωπίσει ο Απόλλων Σμύρνης το Σάββατο την Ξάνθη στο πρώτο μεταξύ τους μπαράζ με έπαθλο μια θέση στο επόμενο πρωτάθλημα της Super League.

Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Μπάμπης Τεννές θα έχει στην διάθεσή του, για την αναμέτρηση απέναντι στους Θρακιώτες μόλις αυτόν τον αριθμό διαθέσιμων παικτών, μεταξύ των οποίων θα βρίσκονται τρεις πιτσιρικάδες.

Η προετοιμασία των «κυανόλευκων», οι οποίοι υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, με τα αποτελέσματα αυτών να είναι αρνητικά, ολοκληρώνεται το απόγευμα της Παρασκευής (21/8) με προπόνηση στην Ξάνθη, όπου και βρίσκεται η αποστολή, όπως αναφέρει το sdna.

Αυτή αποτελείται από τους Αναγνωστόπουλο, Ρώσση, Καραγκούνη, Λαγό, Βιτλή, Πατράλη, Ιωαννίδη, Τσαμπούρη, Βάρκα, Χριστόπουλο, Μπλάζιτς, Μπεντινέλι, Κολ, Στάγκο και Ρόδη. Πλην των μικρών Χριστούπουλου, Στάγκου και Ρόδη, οι άλλοι 12 είναι σαφώς πιο έμπειροι σε σχέση με το ρόστερ που διαθέτει και μπορεί να κατεβάσει ο Νικος Καραγεωργίου για λογαριασμό της Ξάνθης.

Βασικοί με βάση τις συμμετοχές στη διάρκεια του πρωταθλήματος της Super Lague 2 κατηγορίας πρέπει να λογίζονται οι Μπλάζιτς, Μπετινέλι και Βιτλής, ωστόσο και οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους της βασικής δωδεκάδας είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για παίκτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν εμπειρία κι από την πρώτη κατηγορία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι με βάση το ρεπορταζ του sport24, αν και μετείχε στις προπονήσεις του Απόλλωνα Σμύρνης, δεν έχει δικαίωμα ο Χουχούμης γιατί ενώ είχαν ανακοινώσει την ανανεώση στον Απόλλωνα, δεν την κατέθεσαν εμπρόθεσμα στην ομοσπονδία.

Επίσης, ο Άντονι Φατιόν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο ματς, γιατί είχε αποβληθεί τελευταία αγωνιστική της Super League 2 και είναι τιμωρημένος. Θα είναι όμως στην διάθεση του Τεννέ στον επαναληπτικό της Ριζούπολης.