Γ’ Εθνική: Ανακοίνωσε το ρόστερ της νέας σεζόν η Ασπίδα Ξάνθης! Την Δευτέρα η πρώτη συγκέντρωση

Ανακοίνωσε το 16μελές ρόστερ της νέας περιόδου η Ασπίδα Ξάνθης ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση η πρώτη συνάντηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 24 Αυγούστου τηρώντας αυσητρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Παράλληλα από την Τρίτη 25 Αυγούστου θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για τις ακαδημίες αγοριών και κοριτσιών της Ασπίδας Ξάνθης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και το ρόστερ της Ασπίδας Ξάνθης:

«ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ
🏀Τη Δευτέρα 24/8/2020 θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ανδρικής ομάδας της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ στο κλειστό γήπεδο Ευμοίρου «Χριστίνα Χριστοδούλου» στις 19:00. Το ρόστερ της ανδρικής μας ομάδας, η οποία θα αγωνιστεί στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας θα αποτελείται από τους:Κουτσογιάννης Απόστολος, Παπαδάκης Αντώνης, Δώδος Νίκος, Κάλφας Νίκος, Μπουραζάνης Κώστας, Άνθης Παντελής, Στεργίου Δημήτρης, Παυλάκης Παναγιώτης, Τερζάκης Ανδρέας, Παπαϊωάννου Βαγγέλης, Παπανικολάου Δημήτρης, Τιτόπουλος Βασίλης, Χαραλαμπίδης Δημήτρης, Ρούμογλου Κωνσταντίνος, Χαραλαμπίδης Πέτρος, Παναγιωτόπουλος Άρης.
Προπονητές: Στεφανίδης Γιάννης – Κασαρτζίδης Αντώνης
🏀Ήδη από τις 3/8 έχει ξεκινήσει η προετοιμασία του παιδικού τμήματος της ομάδας μας με προπονητές τους Σουλιώτη Γρηγόρη και Κωτάκη Γιώργο και από τις 17/8 η προετοιμασία της εφηβικής μας ομάδας με προπονητές τους Κωτάκη Γιώργο και Σουλιώτη Γρηγόρη.
🏀Η έναρξη της προετοιμασίας γυναικών – νεάνιδων – κορασίδων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 24/8 στο κλειστό γήπεδο Ευμοίρου «Χριστίνα Χριστοδούλου» στις 17:00 υπό την επίβλεψη του προπονητή των γυναικείων τμημάτων Καρά Αχμέτ Νεδήμ.
🏀Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων τηρούνται όλα τα πρωτόκολλά υγιεινής και ασφάλειας της ΓΓΑ, με γνώμονα την ασφάλεια του συνόλου και την προστασία της υγείας του ατόμου και τη διασφάλιση της υγείας των αθλητών και προπονητών.
🏀Οι εγγραφές για τις ακαδημίες μπάσκετ αγοριών και κοριτσιών της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ θα ξεκινήσουν την Τρίτη 25/8/2020.Πληροφορίες εγγραφών:
➡️Παναγιωτόπουλος Δημήτρης, 693 223 1441 (για αγόρια)
➡️Καρά Αχμέτ Νεδήμ, 694 561 7001 (για κορίτσια)
Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ εύχεται σε όλες τις αθλήτριες και όλους τους αθλητές καθώς και στους προπονητές πάνω απ’ όλα υγεία και ευόδωση όλων των στόχων που έχουν θέσει.
ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ»