Champions League: Πρόκριση της Μπάγερν στον τελικό και μικροαλλαγές στο ThrakiSportS Predictor

Το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League «τσέκαρε» το δεύτερο «εισιτήριο» για το μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Η Μπάγερν Μονάχου που στην φάση των ομίλων αντιμετωπισε και τον Ολυμπιακό, με ηγέτη κι εκτελεστή τον Γκνάμπρι επιβλήθηκε με 3-0 της Λυών στο δεύτερο χρονικά ημιτελικό της διοργάνωσης και θα είναι η αντίπαλος της Παρί Σεν Ζερμέν στον καταληκτικό αγώνα που θα κρίνει το νέο πρωταθλητή Ευρώπης για τη σεζόν 2019-2020.

Η Λυών, που έκανε την έκπληξη απέναντι σε Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι, δεν κατάφερε να κάνει το back to back σε αγώνες του Champions League, μετά τη σεζόν 2011-2012, όταν είχε επικρατήσει των Ντιναμό Ζάγκρεμπ κι ΑΠΟΕΛ.

Οι Βαυαροί, μετά το απίστευτο 8-2 επί της Μπαρτσελόνα, έπαιξαν όσο ακριβώς χρειαζόταν για να φτάσουν στο στόχο τους. Παρότι οι Γάλλοι ξεκίνησαν καλύτερα και είχαν δοκάρι με τον Εκαμπί στο 17′, ένα λεπτό μετά ο Γκνάμπρι με σουτ άνοιξε το δρόμο για τους πρωταθλητές της Bundesliga. Ο διεθνής Γερμανός άσος «έγραψε» το 2-0 στο 33′ και κάπου εκεί όλα είχαν τελειώσει.

Με τα δύο τέρματα που πέτυχε ο Γκνάμπρι έφτασε τα 9 στο εφετινό Champions League, όλα μακριά από το Μόναχο και, πλέον, βρίσκεται ένα πίσω από τον Χάαλαντ της Ντόρτμουντ, που έχει 10.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Φλικ έκανε «συντήρηση δυνάμεων» ενόψει του τελικού, παρ΄ όλα αυτά βρήκε τον τρόπο να πετύχει και τρίτο γκολ με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 88ο λεπτό.

Η νίκη με 3-0 της Μπάγερν προβλέφθηκε μόλις από δύο παίκτες του ThrakiSportS Champions League Predictor Game αλλά την νίκη την πρόωλεψε η συντριπτική πλειοψηφία του 94% των παικτών.

Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν μικρές αλλαγές στην βαθμολογία. Ιδού πως διαμορφώνεται πριν τον μεγάλο τελικό…